Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otmičari aviona septembra 11. su bili 19 muškaraca koji su članovi Al-Qaeda skupine. 15 od njih 19 su bili državljani Saudijske Arabije. Ovo će biti veoma zanimljivo. Do sad su Ameri imali dobre odnose sa Arabijom, iako nisu trebali jer Arabija je jedna od najgorih diktatura na planeti. Anti-demokratska zemlja.
da , nasli su pasoshe pod rushevinama
Ne nego su pretražili ko su sve bili putnici aviona i našli sumnjivce pa dalje istraživali. Svi otmičari su platili kartu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nobelovac ne bi htio da narusi dobre odnose sa prijateljskom Saudijskom Arabijom, oazom demokratije na Bliskom istoku. Mirovnjak im je prodao oruzje u vrijednosti od 60 milijardi. Zasluzio je sad pred penziju jos jednu Nobelovu nagradu za mir.
Ta Nobelova je zaista jedna velika farsa. Nagradu iz fondacije Alfreda Dinamitaša dobijaju najveći svjetski ratnici: Obama te rahmetli Šimon Peres i Jasir Arafat.
A STA TREBA AMERIKA DA URADI?????? da prestane da saradjuje sa svakom nedemokrtaskom zemljom? to bi znacilo da je amerika u svalji sa 80% zemlja na ovoj planeti. koliko god da je jaka to bi bilo previse cak i za ameriku. moras da saradjujes sa nekim zemljama sa kojima nebi saradjivao u idealnim okolnostima ALI mi nezivimo u idealnom svijetu i moras biti pametan a ne drzati se principa kao neko dijete i na kraju oslabiti svoju poziciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
..iz pouzdanih izvora saznajemo da je laktašenko puk'o ženu šakom, samo zato što je rekla da mu je nekakvapošta stigla sa suda 😂😂😂😂😂😂😂
Nemoj tako, nije šakom, laktom.
majstorski...
Elem, hajrova obama od arapa ...
Tvoj mandat je u SAD-u završio priču okreni list, osnuj stranku i kandiduj se ovdje u BiH-a, imamo mi ovdje i crni ovčica