Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Pare i Lobi rade..
Pripremaju rat protiv Irana. Već su napali tu državu bombardovanjem njene ambasade, a sad se spremaju za pravi rat. Amerika i Izrael su veliko ZLO i prijetnja miru u cijelom svijetu. Mi Bošnjaci moramo prestati tu Ameriku smatrati svojim saveznicima. Nemože nam zlo biti saveznik, ljudi moji jel vama to jasno?
Oladi bre,lažni Bošnjače..
oj majko pa kad ce vise napasti. cim oni ovo kazu znam da ce israel i amerika napraviti false flag attack da ini naprave rat.
SAD hoće po svaku cjenu da uvuku Iran rat.Godinama već pokušavaju:"Naći razlog" da ga unište kao Irak, Afganistan...
sve zivo su napali nema komšijske drzave koju nisu napali a viču u slucaju da nas napadnu..dokle više ovaj američko jevrejski terorizam ima granicu..pustite više svijet u miru da zivi,ne činite ne red na zemlji,misleči da red uspostavljate
Američki obavještajci obavijestili su Bijelu kuću i američke saveznike o neizbježnosti uzvratnog udara Irana i njegovih zastupnika. Trenutno, američki državni sekretar Antony Blinken i turski ministar vanjskih poslova Hakan Fidan vode hitne razgovore u pokušaju da odvrate Teheran od eskalacije.
Prodat ce ih amerika, sad i zvanicno. Sastavit ce ih iran sa zemljom
Eto upravo ovo sam komntarisao na članak o Erdoganau. Napad na Izrael je napad na Ameriku dok ovi uzpejci nipovci gejevci i gulenovci pljuju po Erdoganu zašto ne pomogne Palestini . Matore ohrndane prikaze da se vidjeti po komentarima na fb kakve su to prikaze od onih Kahriman i šišman iz zenice do one prikaze Dine iz njemačke.
Da hoce ko i ove Amerikance malo nauciti da se nepetljaju u tudje sukobe !