Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto se cudno desava, prvo toliko veliki otpor u EU protiv ruake i kineske vakcine a sad se bore da ju proizvode. Malo se preracunali.
@_Artist_ pokazuje se kao najbolja eto sta je. Ruska to jest.
@_Artist_ Ko nije skontao da je Evropa trenutno treća svjetska sila iza Amerike i Kine, negdje u rangu sa Rusijom.
Sad ce licemjerne Bosnje da pocnu jos malo hvalit Ruske vakcine. Posto su ih do sad pljuvali i sprdali se srbima. Bice Bosnje prve da se spricaju od ruskih cim senpocnu proizvoditi po srbiji i austriji. Sad fol kao EU nesposobna, lazljiva, neucinkovita hahahh
Evropa misli da je 1995. godina i da svijet treba da radi za nju. Sad kad su Ameri, Kinezi i Rusi osjetili slabost Evrope, lagano su joj okrenuli leđa i doveli u situaciju da bude zadnja u redu vakcinacija. Evropske zemlje treba da shvate da je vrijeme kraljeva i kolonijalizacije prošlo i da nikom nije merak biti njihov irget.
a jake mi sile rusije. trecina stanovnistva joj zivi ispod granice suromastva.
vidim kako se pravoslavni turci loze da je Rusija pod kontrolem, NJET
@gooUser1573336484 pravoslavni turcu ? Jesul ti oni sto naseljavaju podrucje sumadije ? Tamo su turci.pravili najvise turske kopiladi...
Vakcine u Austriji se nabavljaju iskljucivo preko Kurza.
Ne samo nabavka nego i distribucija i vakcinacija
"Austrijski kancelar Sebastina Kurz"....OoOoOOooooOOOo kliksuuuu...
Ovaj Kurz uvijek fino podsisan , kako to? A Frizeri ne rade nikako, Ja imam kosu kao kurz i sad sam bas zarastao. Ko njega krese makazama ako ne rade Frizeri? Hajd mi to objasni
Kurzu gori najvise pod nogama, digli se gradjani protiv njega i njegove vlade zestoko a i opozicija sa Herbertom Kicklom na celu..
vlasnici provjerenih vakcina izbjegavaju fasisticke zemlje, dijele vakcine normalnom narodu a fasisti moraju u red pa ako se pfizer smiluje dobice nesto. Tako i treba, bagru koja mrzi ljudski rod , samo zbog religije ili drugacijeg razmisljanja treba izkorjeniti !!
to se odavno zna
kome ih proizvodiš? piši propalo.
Ko u BIH smije da nabavi vakcine posle montirane afere Respiratori?!
@Analiza2020 nema tu šta 64 KM je Suputnik V. Puta komada = cijena. Ne može se ugraditi niko pa onda nije interesantno.
...ova ljiga od lika radi protiv EU...
@Paran0id Zato i ima svijetlu budućnost.
Rusko kineske vakcine će davati samo našim balkancima u austriji
Vidi fasiste vidi mu krila.
Izgleda ovu Austriju su Rusi kupili.