Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve zajedničke agencije moronu? Postoje samo agencije i institucije BiH!?
ili na drzavu ili nista ! a to sto vas Dodik plasi , a vi jos gori pa ga se bojite , to je vas problem sto ste cke... a nasu drzavu ostavite na miru ! i sto vise razvlacis sa odlaskom u BL na cevape veci su problemi i vise miseva ce da izmili iz rupa
Bošnjacima preostaje samo da ili uzmu pušku u ruke da brane državu ili da se isele, jer se država bez imovine odbranit ne može. A Klix je upravo ovakav komentar izbrisao iako je bio prvi komentar sa preko 100 pluseva - zašto Klix cenzuriše stav da se BiH mora braniti? Je li Klix radi za vladu iz Zagreba kao i Trojka?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Churchill je rekao kad ne želiš riješiti neki problem samo osnuj komisiju.
Amerika i Zapadna Evropa opet nam rade o glavi! Oooooo braco Bosnjaci izbacimo ovu kolonisticku mravu iz drzave sto prine dok nam nisu sve izeli ispod nogu!!!! Zidovi upravljaju sa zapadom, pridruzimo se Rusiji, Turskoj, Indiji, Iranu to jest slobodnom svijetu!!!!
Ma i budali je jasno da ce mu dati drzavnu imovinu. Sva ova halabuka je samo da se Bosnjaci kao umire. Drzava bez imovine ne postoji i jasno je to svima pa ipak ce mu dati OVAJ ODVRATNI sMIT drzavnu imovinu. Sve oni rade zajedno kao sto sa Hrvatskom rado zajedno celo vezano za izborni zakon. Ostat ce prazna ljustura Bosna i Hercegovina koja ce se nakon toga i definitivno ugasiti. Sve to nebi bilo moguce da nisu nasli izdajnike u redovima Bosnjaka.
Zajednička državna agencija ...jedino ako je i rs država, onda je moguća zajednička državna agencija..
Bem li ga Schmidte, pa termin ZAJEDNICKE INSTITUCIJE, ZAJEDNICKE AGENCIJE je NEUSTAVAN... Čitate li vi odluke Ustavnog suda BiH?
Ne mogu biti zajedničke državne agencije,agencija samo može biti jedna i jedina državna,države BiH...Zajedničke državne agencije podrazumjevaju da je i RS država i da zajedno sa državmnom agencijom BiH imaju nekakve zajedničke državne agencije,što je neprihvatljivo.
Herr Schmidt, nećeš vjerovati ali BiH je zajednička države svih njenih građana... Vlasnik državne imovine je država, a ne tamo neka agencija... Kontrola prometa i upotreba iste treba da bude na nivou BiH... E sad to što dio gradjana BiH ima psihičke dijagnoze pa se ne smatra gradjaninom BiH to je već problem medicinske prirode i ne treba psihičke slučajeve podržavati u njihovim retrogradnim dijagnozama i postupcima... Te ljude treba liječiti...
Zajedničke državne agencije mogu biti samo ako ima dvije ili više država...oni već RS smatraju državom.
Ne mogu biti zajedničke državne agencije,agencija samo može biti jedna i jedina državna,države BiH...Zajedničke državne agencije podrazumjevaju da je i RS država i da zajedno sa državmnom agencijom BiH imaju nekakve zajedničke državne agencije,što je neprihvatljivo.
Niko nije iznad države i državne imovine nijedna stranka niti bilo koji pojedinac ne može upravljati sa državnom imovinom i to je na tome je tačka
NJIVA NEMA POJMA KAKO SE VRŠI RADPODJELA PRIHODA PREKO AIO I KAKO SE ODREĐUJU KOEFICIJENTI ZA ISTU. ON JE ŠUTIO CIJELU HEFTU SVE DOK SE NIJE OGLASIO UZP-ovac KRALJEVIĆ I REKAO UPRAVO OVE RIJEČI KOJE NJIVA PONAVLJA KAO PAPAGAJ. NJIIVU UOPĆE NE TANGIRA DA FBIH GUBI REDOVNO NEKOLIKO STOTINA MIL KM OD IND POREZA. TO NJEMU SAMO POPRAVLJA POLOŽAJ KOD SRPSKE EKIPE U SDP - KOJI GA DRŽE KAO MARIONETU.
Pristade Svabo na raspodjelu drzavne imovine cim mu je Dodik zaprijetio hapsenjem.
Ovj prica o podjeli drzavne imovine, je li ovo lagana priprema na cijepanje Bosne?
Smijeni ga i mirna Bosna.
Hahahahaha zajednicke?! Hahahahahahaa misli EU da smo mi ludi! Bosna je priznata u punim granicama tako da mogu biti samo Bosanske! Nemoze entitet biti iznad drzave da ga j.beš!
MA MARS IZ BIH !!!! TI SI NAJVECE ZLO KOJE NAS JE SNASLO ....U ISTU TIKVU PUSETE I TI I DODIK