Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su primili izbjeglica iz Sirije ???
Ni jednog.
Ima se može se.. ☝🏻😃👍🏻
Ove dvije arapske dinastije plus još ona iz Kuvajta su financirale gradnju 80% džamija u BiH. Dvije zadnje napravljene džamije u Hrvatskoj su isfinancirane arapskim novcem. Bošnjački vjernici bi trebali poštovati ove arapske dinastije.
Uglavnom, ispada da muslimani u ovoj regiji ne bi imali gdje dostojanstveno prakticirati svoju vjeru da im Arapi nisu izgradili džamije što je malo tužno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Beduini .ebeni, kuca Saud kojoj pripada princ Salman je uz pomoć Velike Britanije, tj pete kolone sa vlasti skinula Hasemite pocetkom 20 stoljeca koji direktno vode porijeklo od Muhammeda savs. U slobodno vrijeme princ podržava svaki projekat koji ukljucuje protjerivanje Shia muslimana, i naravno omiljenu mu zabavu samljeti nekoga ovako s vremena na vrijeme....
mogu samo reći wow
Reminds me of Qatar's "Would the prince be unhappy too"
Salman pogubio 130 ljudi samo u ovoj godini i to nema u zapadnim medijima jer mu Amerika dala imunitet, al kad im ne bude vise trebo, goodbay to bad rubish
pogubi on i ljude koji su protiv njegovog rezima pod optuzbama za drogu i to bez transparentnosti, a ima Amerika zato sto je njihov igrac, a onog trenutka kad im ne bude poslusan vise tad ce se i mediji i amerika obrusit na njega ko sto obicno biva. nije valjda da mislis da je on kao neovisan od Amerike, u "svojoj zemlji"?
Alkalaj nije podržao rezoluciju UN kojom se osuđuju kršenja ljudskih prava u Iran. Koja sramota, sada smo poput Etiopije.
Vidi ih, to majka samo jednom rađa
VIDI OVOGA DESNOG ŠTO PRAVI ĐUVEČ OD KRITIČARA. * * * * * * * * * R.I .P. Jamal Khashoggi !
S * M * R * D * O
Ja nogomet ne mogu pogledati ocima...
Nece brat na brata,nismo mi rusi i ukrainci
Novalic I Do-dick . Bando
Svi kukaju kako nema u Kataru ljudskih prava a Katar najsigurniji mundijal u historiji, mozes nosit 50.000 u dzepu i ne plasit se da ce te neko opljackat upravo zbog strogih vjerskih zakona, ode ruka jarane pa ti ukradi ako smijes, dok 2014 u Brasilu ili 2010 u J Africi, krali laptope i kablove TV ekipama a da ne spominjem stotine opljackanih navijaca do kože.
Spoijio ih Katar sinoc i navijaci
Pomirili ih Jevreji. Tako je to s munaficima jedan dan se grle, drugi dan se svađaju i tako ukrug.
Ako su ovo srdacni osmjesi... ko dvije hijene se keze. Jadan onaj kome su oni cool. Tjerat bagru sto dalje od nas.
pitala bisera da se slika s njima al fotograf odbio kaze ne bi stala u kadar zajedno s njima a ne radi fotomontaze