Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MBS 💪 nada za Bliski istok, i chundaru u ustima kauboja
Pravi seik, sa pravom bradom, iz amerike :)))
Pa svi su skolovani u elitnim fakultetima u bas Americi i Engleskoj
Nemoj zaboraviti šeiku da je uz nuklearni program predviđeno uvođenje demonkracije od strane Amerike i uopće zapada. Pa ti sad razmisli, ako imaš s čim razmišljati !
Ne brini, Saudja i Amerika su bratske drzave
Kupuju gorivo od rusa i preprodaju ga amrikancima po 300 % većoj cijeni. Plaćaju igrače milijarde, a pred očima im braća muslimani umiru od gladi u drugim državama. E ako vam sad nakon ove izjave amerikanci ne donesu demokratiju kao što su Libiji, Iraku, Siriji i mnogim drugima, onda kapa do poda
I ti ides na more i na skijanje a braca muslimani umiru od gladi ti pred ocima, mojne tisra
ali, zaboga, nuklearna energija je prevaziđena, treba samo popločavat površine da se skupi nešto energije iz sunca. tako nama glabaju stranci sa svakim seminarom, a domaći političari samo klimaju glavom.
Pitaj Francuze sto onda planiraju praviti jos 8 atomskih
Ma samo treba nuklearne graditi - pa i na bazi Thoriuma - potpuna energetska nezavisnost!
Sve dok se barel nafte vrednuje Dolarom, proizvodite sta hocete
Hehehe
Ako je Pakistan do sad nije bacio na Indiju ne vjerujem ni da će Iran baciti na Arabiju ili Izrael, ili u kontra smjeru. Svi znaju da je to game over za obje strane.
ako je indija do sada nije bacila na pakistan ili kinu ne vjerujem da ce rusija na ukrainu ili obratno!