Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A 90% ih tangice nosi ispod ovih haljina
Pa sta ako nose?? Nije im zabranjeno da nose tange. Mogu da nemaju ni tange njima je to dozvoljeno da se svojim muzevima sredjuju. SAMO STO SE NEKI BOLESNIK NADJE PA DA MU JE DA VIDI TE TANGICE AL NE MOZE KAO STO MI SVI VIDIMO OD NJEGOVE ZENE KAD SE SETA CARSIJOM U HELANKAMA UHHH!!! ❤️❤️❤️❤️
I one jadnice vidjese malo slobode.
Saudijske GI Jane.🤣🤣
Neka je vama zapad normalan, alkohol, droga, blud, prostitucija, itd, ovo u saudiji je malo zabrinjavajuce, kad sam cuo da su valentinovo odobrili tu nesto ne stima.
Ti uzmi svoju pa je zapakuj u crnu strec foliju ebem te luda
haha gdje ti zivis pa u saudijskoj arabiji ima vise prostitucija i droge nego u europi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"braća" plaho jako krenula u liberalizaciju zemlje...
Što nije loše, vehabistički i selefistički centri u BiH će ostati bez finansijera i taj će se trend zaustaviti... ostat će uvijek manje grupe ekstrema, ali će se zaustaviti propaganda i kampanja za regrutaciju što većeg broj stanovništva u to...
ljudi ne mrzim nikoga ali ovi arapi su divlji narod.
nesto poput ovih iz sandzaka. seljaci na kvadrat.
Rupa na zemlji
jesu im olaksali zivot.. ko veli, necemo vam dati da vozite auta, ali mozete ginuti umjesto muskih..
e kad je njih rahmetli Gadafi uza se
I vama ce zene doci glave :D
Muslimanske žene su poput kanarinca iz kaveza, koji misli da je letjeti bolesno.One su ujedno čuvari primitivnih običaja i tradicija.
Joj kad okice provire ja hoću svršt hahah
bravo sejki sejki...mic po mic ....bitno je da se napreduje