Komentari (452)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudija je inace u kurcu, pretenduju da budu neki vrh Islama a zapravo su blizu dna. Od kada su prodali vjeru za americke dolare, vidi se njihovo propadanje. Od harama nema drzave, to jasno Islam porucuje. Danas je Njemacka i njena Vlada vise u Islamu nego li Saudijska Arabija. Nazalost.
U Saudiskoj Arabiji najteze je biti zena.
@SIVIVUK Slabo si informisan.
Nije on slabo informisan,nego po njegovom zena treba da suti i pusi sva govna koja padnu napamet nekom arapcini....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja sam musliman...i ja razmisljam o svemu nekad...ali brate svinjetinu nikad ne bih probao..mozda kad bih umirao..ali bih i tad razmotrio opciju .alkohol sam bacio davno..ponekad se nasmrcem pa trazim od Allaha da mi oprosti sto sam se druzio sa sejtanom..a vjeru ni u ludilu ne bih napustio da sam najveca bijeda na planeti
Muslimani sad bi se vi trebali izjasnjavat ko Kanadjani da dobijete azil svakako ste bili 20god Bosnjaci sad je vrijeme za nesto novo.
Pametna
Djecu malo lupite po glavi da se modrica nalazi na vidnom mjestu. Onda ih nekim velikim handžarom ganjajte po ulici tako da pobjegnu u neku ambasadu. Njihovo je samo da kažu da bježe od roditelja koji žele da ih ubiju jer ne žele da budu vjernici. To je način da im pomognete da napuste Krakoziju
jel vrijedi ovo i za fukaru?
'' Allah nas je uzdigao islamom, a ko bude tražio ponos mimo islama, Allah će ga poniziti ! '' Omer ibn el-Khattab radiAllahu anhu ☝️🏴
Ovo bi moglo masovno da krene.
Nek joj dragi Alah oprosti ,njoj ,svima,pa i’meni,povuku covjeka svakojake dunjalucke novotarije!!!
Eto sad bosanci lagano se odrenite vjere ako je uopste imate i zapicite za kanadu :D
sretno sestro i ostvari svoj san..
Hoće se iznenaditi kada dođe u Kanadu, a i tamo džamije. Malcolm X -- Islam is the Best Religion https://www.youtube.com/watch?v=ggGG9PSLwMs
Super onda to moci da to uporedi sa SA gdje nema nista drugo osim dzamija pa ce fino skontati i biti jos radosnija u novoj domovini. Cime se budala ponosi pametan se stidi.
@Zijo036 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mosques_in_Canada
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Authenicator@ Islam je najbolja, najiskrenija i najčišća vjera!!! Ovo što ti navodiš je radikalizam i to si u pravu! Nek je Amerika i Zapad ok - što prave ratove kod muslimana zbog nafte, što se bogate na osnovu tih ratova, što dozvoljavaju pederima brak i usvajanje djece i sl. Turska je primjer normalne muslimanske države! Bil ti bio terorista da ti zapale državu i pobiju najmilije, a imao si prethodno lijep život? Vidi šta su u Libiji uradili, a zašto?
ljajic?
P a onda pustite ljude na muru kad hoce da napusti tu "pravu" vjeru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogla je biti fina školovana vjernica jer je takav mentalitet u Saudijskoj Arabiji! Nije normalno ni to zatvaranje i sl.ali je još nenormalnije to što će ga primat od Kanađana u bulju dok bude radila i studirala!!!
@Kliksovacparekselans https://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Saudi_Arabia
Mia Khalifa buduća :D
"O vjernici, zar mislite da će mora podijeliti vjernike od nevjernika? Oni koji od vjere budu bježali, zaista, saznat će Istinu tamo gdje utočište nađu." Da dragoj Rahaf, našoj sestri koja je zbog straha od torture u Saudijskoj Arabiji očigledno lažno 'odbacila Islam', želim svu sreću u Kanadi.