Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veza zvana "pozajmljeni Dolar"
Gdje je mali brko kad ga čovjek treba___Pa ček on je mrtav____Nađite novog za ove cioniste
SMRT AMERICI I CIONISTICKOJ DRZAVI IZRAEL
Chavez, o čemu ti sereš matere ti? U Bosni je ostalo koji žive tu hrvata 8-10%, a srba i ako ste naselili srbe iz Krajine i Srbije niste ni blizu ostali 50% po tvojoj računici. Ostavie se droge matere ti. A ti svrtajaš ljude u hriščane i muslimane, ja svrstavam ljude u insani i hajvane tj. BOSANCE patriote i izdajice svoje nacije kao što ste vi SRBI NAD SRBIMA i HRVATI NAD HRVATIMA a vala ima i naših govana koi neznaju na koju nogu da stanu. BOSANACA PATRIOTA u ovoj državi ima 70-90% a vam ostalima koji žele neki treči entitet ili odcepljenje - KO VAM JEBE MATER, put pod noge ako nevolite DOMOVINU BOSNU i HERCEGOVINU.
To palestinci decenijama placaju zivotima i mnogi drugi arapi...
Genocidne Drzave USA i Izrael Prva na Krvi milona Indijanaca A Druga na Krvi Palestinskog naroda
...TO JE TA EU I DEMONKRATIJA....NABIJEM IH REDOM SVE I ODMAH... -http://***/vjera/pro-life/133644-davolji-predstavnici-stigli-u-hrvatsku-nagovaraju-djecu-da-ubiju-svoje-roditelje.html
Jebeni Juden !!!!
Sastala se dva gejčića.
dok god je velikog jevrejskog kapitala u americi, njoj ce biti ruke vezane... amerika nije protiv muslimana ! ovo zapamtite .
Definitivno treba novi Hitler za ove zidove
Dvojica bi bilo najpovoljnije, ako ovome prvom nedaj bože bude šta :)
ajde fino... nek se civilizovani svijet pazi izmedju sebe
Tako je: neraskidivo i zajedno srljate u ponor aBd!!!!!!
Veza zvana "finansirana kampanja".
fuck USA
I bosanske Srbe 1995.
ne znate vi sta je bombardovanje, neprestano, svih teritorija...milijarde i milijarde stete ste pocinili i ljudi pobili i raselili...ja bi sutio...zasluzujete da nestanete s planete, sami ste zasluzni za "bombardovanje"...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
savez dvije kule
i kad stize dedzal