Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelio bih da izrazim iskreno zaljenje zbog mojih debilnih adolescentskih komentara! Obecavam da cu u buducnosti poraditi na pozitivnom razvoju svoje mentalne slike, a sve sa ciljem da jednog dana u buducnosti imam djevojku, sto bi dovelo do prestanka potrebe za drkanjem. Hvala i izvinite jos jednom. Zemo
Tako što vjerovatno nije udata za nekog balkanskog morona kakvih ovdje na komentarima očito ima na izvoz.
Majke ti kako je moguce da je rodila toliko djece a jos uvjek je picka i pol?
Ima vec pornic raja,samo Lisa Ann glumi nju :Dpa navali narodi i frcaj do zore hahahaha.Koji ste vi morono majko :D Jebla vas Palin sve u dupe,vazno je da je Huso (Husein Barack) usao u bijelu Kucu,i et ti crnca u \"bijeloj kuci\".Sam se pitam hocel je farbat u sivo sad :D?
potpisujem ti svako slovo. petoro djece i bit onakva picketina. alal vera. da oce snimit pornic - bila bi popularnija od britni spirs i bin hladena. a ja bih bac\'o iz dana u dan.
nije ona starka uopste. ona je couger.. rasna, zrela zena. jebo bih nju radije nego neku zgoljavu tinejdzerku
Ma ne, nije nimalo uzrokovala. Potrositi $150000 na odjecu, frizuru i sminku za mjesec dana za vrijeme predizborne kampanje....... pa i ja bi izgledao kao dobra pic... za tolike pare
dobra starka pravo al je gluplja od busha....neka nama naseg baracka .....god bless america
Fol joj zao McCaina, a samo htjela da se dobro uhljebi na poziciji potpredsjednice...
dobra picka. glaso bih za nju samo da je mogu gledati preko tv svaki dan....... ...... i drkati