Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hmmmm O nama covjek moze naucna istrazivanja sprovoditi 1000 godina, i opet mu nista nece biti jasno.
Ma kakvo WMD, To je sve zbog NAFTE. Isto kao i \'90/91 za Kuwait. Kod nas i u Africi mozemo se klati godinama nece niko, ni EU ni ameri nista ucinit, ali tamo gdje je nafta,..... Tamo ne smije biti rata. Dok je ratovao protiv Irana, tada je valjao, a poslije \"diktator\". Tesko onom ko zavisi od EU i amerike ili njima vjeruje. Mi smo najbolji dokaz. I jos ga objesili za bajram. Pa sto mu nisu dali zatvor ili nesto. \"Nasi\" ratni zlocinic dobiju po par godina i to sa pravom izlaska kuci. A njega tek tako.
Lazi,lazi i samo lazi. Pa covjek je objesen samo zato sto je branio svoju zemlju od agresije.Ne mogu da vjerujem da u trenutku agresije niko nije znao pravo stanje stvari.Cak ni George Bus. Izgovor je bio posjedovanje nuklearnog oruzja a u stvari cilj, okupacija zemlje i rusenje Sadama Huseina. Fizicko unistenje jedne suverene drzave zajedno sa njenim istorijskim,kulturnim a naravno naftnim potencijalima. Nadam se da ce se taj George Bush naci pred licem pravde zajedno sa Karadzicem i ostalom serpskom bagrom. Kemilly
ma koga FBI pravi budalama...čuj sad 6 godina poslije dolaze do ovako banalnog zaključka i kao ovo je opravdanje za napad na Irak...šta su postigli ovakvim izvještajima i analizama...hiljade mrtvih osoba i razoren Irak...pa tužno je slušati Amerikance koji i danas govore o demokratiji u Iraku a u zadnjem mjesecu je 400 Iračana izbubilo život..
E jebi ga,što ga proganjah bezveze,što niste ranije rekli...