Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad SAD salje vojsku protiv Libije, Sirije, Iraka, Afghanistana, otvoreno prijeti S.Korei, Kini, Venecueli to je uredu?
Zaboravio si Srbiju na tom spisku neprijatelja amerike
Svjedoci smo da se u posljednjih par godina ratovi više ne vode tako da se šalju američki vojnici koji će zauzeti teritorij, nego se koristi "domaće meso" koje posao odradi u ime njih. Kada se instalira poltronska vlast, proces će biti okončan sa istim rezultatom, ali bez ijednog mrtvog amerikanca.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ja nisam nigdje čuo da je Rusija najavila ikakva slanje ičega u Ukrajinu
Ma ova poruka Amerikanaca je bila u stilu: "Samo da znate..." Igraju psihološke igrice sa Rusima, izazivaju novi hladni rat.
Posto u Ukrajini zivi preko 8 miliona Rusa rekao je Putin prije 4,5 dana da ce slati vojsku ako oni odluce da se odvoje od Ukrajine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo što će vas ruje poslušati al u k....
Ukrajina je nayebala svakako.... Yebo je ježa onaj koga amer hrani a rus brani...
Šta će SAD odlučivati i poručivati. Oni bi se jebali al da im ne uđe
SAD, je l' vas iko pitao za zdravlje?
Vama cijeli svijet ukazuje na greske, a vi nista.
Amerikanci nikako da nauce lekciju, u tome su slicni nekima u Federaciji. Vreme ce im pokazati da nemogu da kontrolisu ceo svet. Puci ce ko balon i to vrlo brzo. Kad su tolike mu done sto ne odese u Avhaziju ili Osetiu. Laju ali znaju da je cena suvise velika. Tako ce biti i sa Ukrajinom. Ili ce biti Ruska interesna zone ili ce se raspasti kao zemlja. A da zaboravih da kazem Luksemburg ili mozda Nemacka ce otici u Ukrajinu da je brane.
evo nam 3. svijetskog rata juhuuuu :D
samo vi navijajte za ruse. jaka rusija, znaci da ce se srbi drzati svog velikosrpstvs i dalje u blagoslov rusije. s druge strane ako ukrajina udje u EU, tu negdje ulazi i srbija i RS-ovci mogu mahati usima. ameri su olos ali izmedju dva zla tlja bi birao manje
nije pitanje ko je za koga nego sta se moze izroditi iz ovog
j
Nema Ukrajina vehabija mozda ih Putin i napadne.Njih se boji cijela planeta, evo i u nezavisnim(banjaluckim) pisu da je Bilal Bosnic top tema u rs i najveca Laktasenkova briga.
@Tata-istina, ma mi Bosanci smo svi na kreku, imamo cak i rudnik kreka(Combe LZN) :)
@Andricgrad,kako bolan Srbi nikad ne gube? Ne samo da nikad ne gube nego jos proslavljaju najveci svoj poraz na Gazimestanu, kad je sve zivo srpsko pobijeno od strane Turaka.
Škrtarila je EU za 20 milijardi, da će oni 120 ml. nakon raspada Ukrajine. Nakon jebanja nema kajanja, ali se dijete mora ljuljati.
Ukrajina se vec bila priblizila zapadu, u to vrijeme trecem rajhu kad su napravili masakr 1941. nad 2000 Jevreja u mjestu Babij Jar.Nisu ni ti Ukrajinci cvjecke.
A sto u genocidu 8 miliona Ukrajinaca u Holodomoru od strane Sovijeta koji su vecinom bili Jevreji na vlasti?
eno krenuo im DF sa kampanjom u Sarajevu zivkaju raju na telefon, lafo anketa, za koga ce glasat, dok narod nema sta da jede placaju se telefonski pozivi, fuj