Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezaustavljiva divizija ukrajinskih marinaca - https://youtu.be/uP1L-NDbxEQ
Zar ne znaš da su to ukrajinski roboti koje je napravio NATO? hahahhaha
IDEMO SADA VRACAJ CIJENE SVE JE PO STAROM. KAD SU SE DIZALE RUSI PRESLI GRANICU U 12:01 CIJENE SU SKOCILE U 12:10
Rusija je to zauvijek. Ili dok je HIMARS ne otjera.
Ne bih davao ishitrena mišljenja, treba sačekati šta o svemu kažu Milanović i Vučić. Ipak su njih dva vojni stratezi par excellence, manite se ovih kvazi stručnjaka što ništa ne znaju.
Samose brukaju
Agresoru se staje vojnom čizmom na vrat! Slava Ukrajini✊🇺🇦.
Ovaku su rusofili spominjali neki klin kad je prvo pocela protuofanziva.Kao ovo je taktika velika ,rusi prepametni ,opkolit ce ih.A ono oni preko rijeke bjeze heheh. Pokupili pod misku po mikrovalnu,puske bacili i spasavaj se ko moze. To je ta strasna vojna sila
Pa de se vec jednom odlucite 2 clanka da je zamka a sad 2 clanka da nije.Ovo gore nego korona vijesti.
Ovo je takticko povlacenje. Lakse u odbrani kad te dijeli rijeka od protivnika ali i jedna zamka za ukrajince....sad rusi daju herson ukrima i nude pregovore...sto ce ukre i zapad naravno odbaciti i onda sledi sledece eskalacija od strane rusa. Verovatno po infrastukturi. Ovaj rat ce dugo trajati. Rusi imaju vremena. Pamtite to!
pa ne vode ukrajince neki konobari, pekari kao sto je kod nas bilo, nego sve akcije planiraju ameri. U hersonu su ih doveli do toga da biraju izmedju pogibije, predaje ili bjezanije. Naravno da ce bjezaniju prikazati kao neko stratesko junacko pregrupisanje.......A kada smrzne tlo ide im ofanziva malo sjevernije da ih otjera na Krim, tako da im ukopavanje na lijevoj strani Dnjepra nista ne znaci jer nisu ludi Ukrajinci da forsiraju toliku rijeku na utvrdjene polozaje.
A najtuznije u svemu ovome je sto je putler jednom rukom ponizio i Rusiju i ruski narod. Unistena ekonomija, mrznja cijelog svijeta prema drzavi, sankcije, odljev mozgova zbog mobilizacije i rata, ponizena kultura i historija. I najgore je sto ga botovi brane, a najveci je neprijatelj te iste Rusije koju toliko "vole". I to mi je sve lijepo ispricao drug, Rus inace koji je pobjegao malo prije mobilizacije u Tbilisi.
Na klixu se moze i smije o svemu komentarisati osim o tome kako je Alija Iz. izdo Drzavu kojoj se zakleo na Ustav i Narod koji ga je izabro za Predsjednika te Drzave. To je na klixu tabu tema.
tacno cekam ovakav clanak hahah. cini mi se da se ide ka deeskalaciji
(Video) Povlačenje vojske RF iz Hersona se pretvorilo u bježaniju ! - https://redirektor.web.app
https://provjeri.hr/cop27-licemjerni-globalisti-prezderavaju-se-gurmanskim-poslasticama-i-mesom-dok-nama-ostalima-guraju-insekte/
Sto se ne busate sada chetalji u Majku Rusiju...
Imamo svojih problema, a realno i zaboli naa qrtz
Lojavi mojne tisra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)