Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetimo se "stručnjaka" koji su ušli u Irak da utvrde postojanje "weapons of mass destructions" i njihovih izvještaja nakon toga....
@pitzkavamaterina kakva je ono zenska na slici u minjaku...njammm...
Dok je Sadam zivio u zlatnim dvorcima ,obican narod si nije mogao priustiti kilu banana.Zabrano je pice al samo za obican narod i ako bi taj narod bio uhvacen da je "prekrsio zakon" bio bi strasno fizicki...kaznjavan ,dok za elitu taj zakon nije vazio (nesto poput S.arabije...onda dobijes masovnu emigraciju na zapad ,pri cemu je demokracija ugrozena a priliv skoro a nemoguce zaustaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
kramp traži belaja!
Go Russia, go!
Klinčio se i Kim Il Jong, pa sad prede ko maca, Putko je zaboravio da je Amerika za deset klasa iznad Rusije i to po svemu. Zeznuto je ako Sirija bude poligon za ratna nadjebavanja, mada sumnjam u tu opciju, jer boje se i jedni i drugi, mada Rusi ovise o isporukama američkog žita, hrane, ali i ozbilnih količina tehničkih i tehnoloških uređaja.
Da je sloziti raketu ovoj u minjaku .. pa ratovat na francuskom lezaju, dobrih po sahata ... :D
zagorio
ha ha ha , kad zagorim onda to traje 7-8sekundi, i to s predigrom .. :D
Ova u šorcu , će to uraditi , oboriti ga ... Ostalo ....?????
Sta se sve sebi uzima za pravo! Rusi kazu da u Siriji imaju pravo oborit Americki avion.
uvod u ww3
Englezi ih nalože pa se povuku tako rade zadnjih 400 godina kroz istoriju??!!
Amerika nece sama napast,,,,, Amerika ima saveznike, dok Rusija ima samo Iran i Tursku
sta ce im vise?
Rusi su sad u stilu: "Nemojte ni slucajno" "Reagovat cemo" "Govorimo najozbiljnije" "Sad stvarno" Nakon sto ameri napadnu, a rusi naravno to budu mirno posmatrali, bit ce: "Sad smo mirno gledali, ali sljedeci put necemo"
Plot twist Hoce
Borbe u toku,nek nam je bog na pomoci svima
@DjiberSaPlanine upravo im ratovi i osiguravaju da budu i ostanu bogati...
@DjiberSaPlanine Iz pouzdanih informacija marakana u toku.
Koji nivo (ne)inteligencije moraš biti da povjeruješ da Amerika šalje vojni odgovor samo jer su duboko šokirani ubistvom desetaka civila u nekoj Siriji. Isti oni koji su posipali vijetnamske šume kišom hemikalija pa onda kišom metaka zasipali ljude koji su se pokušali sakriti ispod grana. Kakvi pravednici da ne povjeruješ.
@KSAlovac htjedoh porediti hemijska oružja. Atomska bomba jspada pod nuklearno oružje. :) Viši level.
Ovo se kuha pravo. Usput, jbm mamu svim cionistima u svijetu koji ovo sve kuhaju, pogotovo onima iz USA. Samo rokaj Putine, dosta je bilo američko-evropskog terora po svijetu. Vukovi u janjećoj koži. From Bosniak sa dna kace, da ne bude zabune!
koja zabuna? da svako ima pravo mislite svojom glavom?
nadžak@ da ti nije bilo te iste amerike, sad bi BiH bila pokrajina ubsastavu srbije. Tako da, zacepi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)