Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jede se kavijar, citira se lenjin.
...pije se džin, ima se para, ima se s čim...
jbg i Lenjin je jeo kavijar dok je prosipao komunizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi se pripremaju i oštre. Samo Bošnjo sjedi i bleji u EU ko tele u šarena vrata. I onda će biti "Kako" "Odkud" "Zašto" "Help" "Hilfe" "Agresija" "Genocid". Da imamo imalo pameti, u kakvom smo komšiluku bili bi ko Izrael. Ali pošto smo ovakvi kakvi jesmo, iduće svjetsko previranje će još više koštati Bošnjake, životima i teritorijom. Historija se ponavlja, samo smo izgleda mi ovdje svi prepisali pa položii!
Ti bi znači kopirao onoga koga mrziš i prezireš i preuzeo bi sve njegove odvratne tehnike kojima te godinama handri i aplicirao ih na svoje okruženje? Treba li ti se crtati ili je dovoljno samo reći kako ti očigledno nedostaje inteligencije? Jer takvi ciljevi kojima ti težiš obično se ne mogu riješiti silom, nego je potrebno i malo soli u glavi. Pozivati Bošnjake da budu kao Izrael, je ravno etno-nacionalnom samoubistvu. Bolje ih pozovi da se više školuju, a manje kradu.
eu ce sa amerima okupirat ruse za par sati ako to bude potrebno
odlazi nam RS..još maloooo..ljudi spremite traktore nemojte ko zadnji put da budete ne spremni..budite Spremni...
pinoce..upali traktor treba će ti ..znaš ono brm..brm..što ti stoji ispred kuće...vidiš nisam mislio na rat...već ekonomija..a ti odmah rat..vidiš da ste vi divljaci krvoloci i žedni krvi...smiri se malo da ne zovemo Hrvate sa OLUJOM..pa ćete opet ...bježte noge posra vas guzica...hahahaa...
@pinoce srb Agresor naoružan naoružanjem 4 Armije u Evropi, nije mogla pobijediti nenaoružan narod, 4 godine pod embargom. Te priče o Nori pričaj majmunu Lazanskom, možda te on razumije. Što vi srbi nacionalisti budete više dizali pogled na tuđe, Srbija će biti sve manja, kad ćeš to jednom da shvatiš??? Nadam se jedino da onaj bolji dio Srbije neće dozvoliti takvim budalama da dižu glave.
Ja sam pročitao da od marta 2015 zapad kreće da udara maksimalno po Rusima. Pretpostavljaju da ce $1 biti 200-250 RU.
Tako kada " kapitalisti" nemaju šta ukradu - onda se hvataju Lenjina!
podsjećaju malo na sjevernu koreju-zbog nemoći koriste isprazne prijetnje.ne bi me iznenadila poneka raketa u daleki okean.ovakvim ispadima sigurno neće uplašiti nato.što se prije dozovu pameti možda narod i ne dođe do prosječkog stapa. u protivnom, mnogo prije nego ki-jong ...putin će pozivati "na dijalog".
halo qšupčići...srbsko -ruski...bude te ga glabali ubrzo...ali imate pravo još malo da lajete
hhahha,,kakam vam se na *zvjer karađića i vašu pismenost....krvoloci..ne bum vam ginul...CIGLANA...hhahhaaa
drina malo si se za***/zahebo...libo me racku za islamiste..lijepo sam ti napisao ciglana ..a ti ne kontaš..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a koja je faza kapitalizma u pitanju, svjetski rat ponovo?
Slazem se, poceo je treci svijetski rat !
Molim vas moze li me neko informisati....ko donosi odluke o sankcijama?U cemu se sve one ogledaju....Sta treba uraditi da recimo SAD-u budu nametnute sankcije...uvijek isto sankcije iraku rusiji kini iranu
Ruska politika je uvijek bila jedan od glavnih faktora nestabilnosti u svijetu, uključujući i balkanske ratove gdje su tražili svoje interese preko mrtvih bosanskih glava. Zato im je3em lagano m@ter.
Niko tebi nije kriv što si glup. Ne vidiš onoga ko je pošao da te kolje nego ti je kriva Amerika koja te bar hranila u ratu. Ili je tebe možda hranila Rusija kad si puzao gladan i promrznut, ako si uopšte vidio rata očima? Bošnjak zna biti toliko glup da čak usvoji i stav o Americi koji mu nametne četnička propaganda. Četnik ima pravo da se žali na Ameriku jer je hamal Rusima čije prosipanje sile smiruje zapad. Četnika je bombardovao zapad, a Rusija ga je pomagala na sve načine. Ko to ne vidi, bolje da se sam ubije nego da čeka novu epizodu klanja od četničko-ruske ruke.
Inace je zapadna politika jedini razlog zasto danas postoji mir... Ne seri!
Bolje nego ovi nasi sto citiraju "Prozor nocas mora pasti...."
Bitno je da ima votke :{ }
Covjece, sto se svadate, zivot je kratak, uzivajmo u njemu? Kome je do sankcija, rata, i sranj... ?