Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratovaće Rusi u UKR do posljednjeg Čečena, Tatara, sibirca i sl. Ili dok majke iz Moskve ili St. Peterburga ne zaplaču.
Bolje u pritvor, nego u tabut
Evo ih kako odbijaju: https://www.youtube.com/watch?v=ct6NQ3tMVM4 cccccccc
Jes jes bas jutros gledam u sibiru puni zatvori nemaju vise gdje da zatvaraju vojnike ove ruske u redovima cekaju na sudjenje
uvijek bilo i bit ce ,u svakom ratu na svijetu...bogati daju zato,seljaci daju volove a sirotinja sinove
Da li je iko primjetio kako sve stvari u vezi rusije i ovog rata prenose mediji, organizacije, sluzbe sa zapada. Niko nece da objavi neku konferenciju gdje putin prica nesto u vezi ovoga, ili neki rus govori o nekoj situaciji. Cuj rekao moj komsija da u mojoj kuci ima 12 ribica u akvariju od cega 5 tropskih i 7 gupa. Do sada su uginule 3, a 3 su skotne. Hocu reci zar ne bi ja trebao govoriti nesto o situaciji u svom akvariju.
CIA kaze kako je putin zdrav, ny times navodi da su 4 ruska generala odvedena u sibir. Kako CNN saznaje da putin ima 3 ljubavnice. Kako Guardian zna cijene gasa.i nafte koje rusija prodaje indiji i ostalim iako ugovor jos nije potpisan. Mislim WTF se desava. Pocinjem sumnjati da su rusi izumrli, uopste se ne pojavljuju u medijima. Ima li ista sto prenose ruski mediji da neko objavi. Valjda oni bolje znaju kako je putin i ko je usidjivan u njihovoj drzavi.
Aa mi bi ustali da branimo Ridjobradog, samo da nam javi sa odmora iz Turske.
Ja ne znam zasto nece da se bore? Pogines za Putina tvoja žena i djeca dobiju značku za hrabrost. Cast je poginut za putina tako kazu
Dobijes pare I kupis Ladu...
Na fronti u Ukrajini su većinom manjinski potlačeni narodi iz Rusije.
Zalosnoiooooo
Niko svojim građanima ne daje pravo izbora u slučaju rata. Svi zlostavljau one koji ne žele ratovati. Ne bismo znali da su i Amerikanci isto radili, da nije bilo poznatih ličnosti koji su odbijali da idu ubijati.
Oprostite to rade Ukrajinci, sta ces 2022 godina interent i tako to, bezze se trudite da nahranite ego Rusofobima! Sve se vidi sve se zna https://yt3.ggpht.com/IYCXGCIaD2HAF9n__vHiCpMh5cAWFQSWQTSb6jMPB1dc8cwSQsdBLNNZHIdKxud_tCyqdVRzKxB5=s800-nd-v1 Izvolite
ee jos da je to sve istina....danas novine pisu na svoju ruku zbog popularnosti....mi smo vece budale sto ih pratimo
Ma hajdi nema veze. Ruska djeca ginu, Putin njihovim porodicama daje pare. Oni kupuju Lade. Raste im ekonomija opada im naraštaj. Perfektan sistem.
Ovaj putin je prevazisao u s.koreju a rusa na milione pa sto se ne pobune. Gdje je ta revolucija iz 1917?!?!?! Pa kakav je to rezim da ga revolucija ne.moze skinuti?
To je sve normalno, ne mozes uci u vojsku i dobijati dzaba platu i cim zagusti dati otkaz, ne ide to tako.
Još jelde nema informacija za pali avion oružja iz Srbije, kako to ovi botovi podnose ovamo su plaćeni da lože za Ruse i onda ih iznenadi informacija da Ukrainski avion u vlasništvu Ukraine firme sa Ukraincima posadom se sruši pun oružja kojeg su nabavili u Srbiji, i onda Pichskousti ne zna šta će i zna da njegov narod u Srbiji najviše pale Hrvati i on ekspresno kreira dramu oko Jasenovca i niko ne priča o oružju za Ukrainu