Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj’ da se dogovorimo kako rusima odgovara…
@BHResponse2022 Porušim ti pola države,pobijem i raselim milione ljudi i sad hajde da se dogovorimo,čitam i ne vjerujem.
Tako su nas zajebali kad je armija Bih dosla ispred Banjaluke I Onda had da se dogovorimo. Nasa nesreca je jedina bila sto smo bosnjaci,muslimani I svijet nam nije dao podrsku cak su I navijali da budemo unisteni. Zato nabijemteEvropoiAmeriko na Rackuu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim Ukraince da se ne dogogovaraju sa agresorom, taman ratovali jos 100 godina. I mi smo u Bosni sjeli da se dogovorimo sa agresorom I vidi sta sad imamo.. 😔 😟
Nije problem da ne bi ginuo nedužna narod dzabe i cijeli svijet strahovao od Nuklearnog Armagedona sjedite i dogovorite se. Neka Rusija vrati silom oduzeti teritorije povuče vojsku na svoje granice i više nikad ne napadne. A Ukrajina s druge strane nece uci u NATO nego biti neutralna i dobili su u Rusi i Ukrajinci prije svega mir a nakon toga i ono što su tražili. Tacka!!!
Moze kad se povučete sa kompletne teritorije Ukrajine uključujući i Krim
Hahaha ukradem ti dio vlasništva pa hajd da pregovaramo za ostatak. Koja guska! Izbsciti Rusiju iz svih asocijacija za početak, uključivo i UN! Onda idemo pregovarati o povratu otetog!
Izađite sa teritorije Ukrajine i vratite Krim rat ce momentalno da stane.
Sa sam zelenski nebih sad u inat
Ma Boga ti ono što ste oteli oružjem od drugih da to i ostane vaše. E jeste i pametni u p m.
Sad sam vise nego ikada siguran da ce je roknuti. Tako su rekli da nece napasti ukrajinu, da neće biti mobilizacije,.....
Ne dogovaras se dok ne vratis sve sto su uzeli.
izgubismo sve hajde da se dogovorimo 😂
Ovako su i nas zaustavili 95’. Sad imamo sta imamo. Samo naprijed UKR!
ne znam gospođo šta ste vi sebi umislili ali Vas predsjednik reče nekoliko puta da neće napast na UKr.. pa napade, i to ne na "aneksirane" regije nego na čitavu ukr. E pa sad ne zaboravimo "Velikog Medveda" lazovcinu par exellance.. žao mi vas nije.
Pa nisu oni Alija Zivkovic pa da vam daju 49% Ukrajine. Znaci ruskim fivljacima je voda u usima.
Kakvi crni pregovori, zasto bi ukrajinci uopste pristali na pregovore, deru vam svakako guzove. Ako hocete kraj rata, znate sta vam je ciniti napusitite Ukrajinu i Krim.
Pregovori a napravili agresiju. Sad je kasno, jer im niko ne vjeruje. Čak im ni gluhi sljedbenici ne vjeruju, ali ih prate da ne budu oni koji moraju na frontu. Svi oni najglasniji traže zaklon.