Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puta brate samo naprijed i i dalje karindzaj americko smece kako si i poceo.
Još je on pripravnik za Mila.
Koji diktatori u pm jos nisu presli put iz carstva u demokratiju ccccvccvc
Joj teško pobijediti na fejk izborima nakon što hrpa tvoje opozicije bude pobijena pod misterioznim okolnostima ili uhapšena + kontrolišeš sve medije i samo ponavljaš narodu kako si dobar dok ne povjeruju.
Kao i za vrijeme komunizma. Jedan glas, jedna partija.
Rusija i Srbija su se pokazale kao vise bratske drzave Palestini nego sto je to tradicionalno jednim delom muslimanska Bosna ! Medjutim Jerusalem i Kosovo se nikako ne mogu porediti, jer je Jerusalem oduvek bio Jevrejski sveti grad dok je Kosovo uvek bilo sveto za Srbe dok nisu dosli okupatori, u slucaju Jerusalema arapi a u slucaju Kosova turci koji su doveli siptare a zatim i Tito koji im je sirom otvarao granice.
kako me boli qurac i za Kosovo i Palestinu nemate pojma
vitez...ti si neobrazovan totalno!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Diktatura, klasika.
@CDS Njega narod voli, nije to nikakva diktatura
@cemusveovo de nek pisne narod taj ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
💡Eh ljudino ti si nula za naše, oni gdje puste korjenje to ne mrda ne vjeruješ?? Raspitaj se!
da mi jednom da prodjem rukom preko vladimirovog medjunozja,poslije bek me trehne koji god hoce infarkt.
Jak vodja nema sta.