Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz svake patnje, Ameri izvuku profit
зато што сваку патњу они закувају...И то увијек 10 хиљада километара од себе...
zato i kreiraju patnju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njemci se naoruzavaju, ovaj puta ako napadnu nemojte slucajno da se branite, odmah proglasimo pobjedu Njemacke :)
Pametni
Pa to i jeste bio cilj. Amerikanci su davali Ukrajincima zastarjelo naoružanje, koje nisu mogli prodati, podučavali ih, nadajući se da će doći do rata i da će onda moći prodati najnovije avione Poljacima, Nijemcima itd. itd.
Lahko je Njemačkoj. Odluče da će kupiti avione i sledeći dan ih kupe. Kod nas prvo ne mogu da odluče kad će odlučivati da donesu neku odluku, kad se dogovore da nešto odluče onda je problem donijeti odluku. Kad konačno donesu odluku, onda nema novca, tad ide povećanje akciza na gorivo ili duhan. onda se akcize potroše nenamjenski, pa onda moraju odlučiti da podignu kredit i tako i nedogled.
Prvo su vam gas uvalili a sada i oruzje.
Jesu se pretrgli, u p.m. Finci kupuju 60 F-35ica, ovi 35.
Gotovo je ako njemci polude odosmo svi u pm.
Berlin se budi 😍
Džaba vam Staja će vam pod ceradama u hangaru.
Ide 4 Rajh Životom.
Za BiH kao prijatelja NATO-a pripremljene najnovije IKAR konzerve, i embargo na kiseonik, al samo za ivaj probosanki dio stanovnistva
једини ко профитира из свега овога је Америка...Паметном довољно зашто је почео рат...
Pises gluposti drzi se ti tvog idola putina zivjet ce te kao u sjevernoj koreji..
мени је идол свако ко је слободан и има своје ЈА! Када кажеш да пишем глупости онда наведеш шта није тачно и зашто...У супротном испадаш дебил који само трола...
Уједињењем Њемачке распала се Чехословачка, распао се СССР и распала се Југославија. Уједињењем Њемачке су почели сви ратови у Европи. Фашизам није убијен, само се у тајности његовао и чекао свој тренутак. Њемачка је фашистичка земља и треба је се добро пазити.
Od svega ovog samo Amerika profitira!
Levati se naložili a neko trlja ruke i sprema prodaju oružje, naftu, plin...
Nepomaze vam nijedan avion, jer nemate mhuda ko rusi.