Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad rusi slušaju Zabranjeno Pušenje...... neprijatelj prelazi rijeku.,..
nista od ovoga. prvobitni izvjestaji su bili prenapuhani. iskrcalo se 20-30 ljudi. to rade evo 6 mjeseci svako dan. samo dodju, fol se iskrcaju. ovi ih poklope artiljerijom. kurbla obicna, a kliks se uhvatio ko majmun banane haha
kliks i pokvareni portal.... moram ponovo pisat. nisam bio tamo al imaju snimci kako 2 camca ukrainaca dolaze do obale. 20-30 vojnika. sakrivaju se u neke kuce, koje kratko poslije njihovog pojavljivanja bivaju direktno pogodjene artiljerijom. tesko da je iko osto citav tu. nije im lako, skidam ukraincima kapu za upornost. bore se nema govora
Ahahahaha,sta je ovo,prvi april🤣🤣😜
invazija srpskih botova
Samo ceraj i goni agresorsku bandu.
Joj klixa hahahahhahah Demantovano nakon sat vremena, al klix ne odustaje Kakav portal, boze sacuvaj
"piše CNN"....
Rusi nisu uspjeli u Afganistanu kada su bili znatno bolje opremljeni, a sada uz pomoc oruzja sa Zapada ima da definitivno izgube ovaj rat. Steta zrtava i razaranja sa obje strane.
De sine nemoj samo čitati kliks
Ukrajina mudro suti a klix lupeta
Boze sacuvaj, sta je ovih Zmradova ovdje po klixu
Goni bandu agresorsku do Staljingrada.
Fake news, školski primjer. Kako onda vjerovat bilo kome
Boze sacuvaj, koliko su ovi mediji informisanja koruptni, ovo je silovanje razuma i imteligencije, za ove je Goebbels mala maca.
Da li iko normalan i pismen stvarno misli da UKR moze na bilo koji način dobije ovaj rat? Trenutna šema vodjenja rata je preko NATO komandi koje daju podatke, vrše procjenu i daju “preporuku” za “akcije”. Bukvalno šalju ljude na nišan. Ne razumijem zašto neko ne prekine ovo ludilo. Ovo je američki rat za resurse. Sva Evropa je ispraznila skladišta municije i sada će kupiti američku, naravno. KUPITI znači PLATITI…. Kome? Američkim kompanijama!
Ruski agresor Putin će umrijeti prije nego što ostvari bilo kakav napredak u Ukrajini! U Rusiji trenutno najbolje ide proizvodnja bundi za ruske udovice!