Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ruski novinari kgb agenti prisluskivali generale i ako ih njemacka deportuje u rusiju recipročno će uradit rusija
Maa nee gdje ce to nasa dobra anti-zapadna, anti satanisticka, anti globalisticka Rusija? Oni se samo brane to je sve "NATO zavera" 😂
Kada Sjeverna Koreja isporučuje granate Rusiji to je ok Kada Iran isporučuje dronove Rusiji to je ok.Ukoliko Njemačka isporuči Taurus rakete Ukrajini to je crveni alarm.Odmah prijetnje o bombardovanju Njemačke.Ima video na Yt gdje ruskinja u Drezdenu snima video i moli Putina da bombarduje Drezden.Idioti.Isto ko i srbi.Bježe u Njemačku a srce u Rusiju.Uvedite sankcije Njemačkoj kao što su oni Iranu i Sjevernoj Koreji.Šta?Njemačka uvela sankcije Rusiji.
Nijemci moraju jedno da znaju , svaki rus i svrbin i svaki 10 gradjanin njemačke špiunira za rusiju. Špiunaza je najjednostavniji vid ratovanja.
Ova je Rusija karcinom za čovjecanstvo to zapad mora rjesavat jer ce im se obit o glavu
Tebi je karcinom u praznoj glavi.
U njemačkoj je sloboda govora dok u rusiji samo ono što se smije. Znači nikakva šteta ako švabe moraju rusiju napustiti.
Ovoj kobili treba neko reći da je ona samo glasnogovornik.
Zašto tako ružan izraz" pozvan na raport"?Možda nekog drugog ali ambasadora iz Njemačke možeš zvati razgovor.
Nisu to nikakvi novinari, nego KGB-ovci. Otkud novinaru tehnika da prisluškuje političare i vojsku?
Kakav raport???Pa nije on potcinjeni vojnik..
Brnabićka se ponovo javila.
Prosjecni SDA postovatelj ne shvata da njegov jezik ma kako ga nazvao pripada jezicima juznih slavena a ne germanskim, romanskim iliti azijskim a jezik znaci i pripadnost odredjenim skupinama naroda.
Džaba ti jezik kad vijekovima tvrdiš da potičeš od iranskog plemena.
Što ti hik šuknu hahaha
Marija "Rusija neće napasti Ukrajinu, to je US propaganda" Zaharova možda može Vučiću kenjat, ali švabe su ipak europski narod - otkantali su vas i vaš plin i mislim da to najviše boli ;D
zaharova je otrov😈
Neka napuste, salji ih gore, a i ove vracaj dole, nemaju sta gore radit!!
Zaharova zajebana