Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAR SE LJUDI NESMIJU BRANITI U SVOJOJ DRZAVI OD RUSKIH ARKANOVACA
ne smije nelegalna vlast
aha marko,znaci srbi su nelegalno napali u bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ćuj ove Ruse, oni govore što da radi Ukrajinska vojska na svome teritoriju...čista četnička posla...potamanite ih Ukrajinci sve, pobijte ih da više nikada sunce ne vide
ako rusi krenu ima da ih samelju
Tako je svijet govorio devedesetih i za vas Serbe, da će te samljeti Bošnjake , Hrvate i Albance...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Pod hitno da Ukrajina prestane svoju vojsku pomijerati po Ukrajini. Samo Rusija može pomijerati ruske trup(c)e po Ukrajini. Ako ne prestanu, Rusi će odmah tražiti da se plati dug za plin (obračunat po ruskim mjerilima i uvećan jedno 200 puta). Tako je povikaše seljaci i pogledaše u nebo! Nema više hlabavo, umjesto policije ide vojska, obrali ste bostan skupa sa vašim liguzima iz Ukrajine!
Cuj Ruske politike! haha! Znaci sad kad Ukrajinci uzvracaju udarac i oslobadjaju svoju zemlju koju su Pro-Ruski pobunjenici htjeli na silu oduzeti, sad je to agresija!!???? Majmuni jedni cetnicki, pa vi ste isti gdje god se pojavite. Prvo isprovocirate jedan narod i pocnete ubijati i pricati o ekspanzionizmu i kad vam neko samar opali, onda se ponasate kao zrtva. Ovo sto Rusi sada rade je isto sto je Srbadija radila Hrvatima u Kninu. Htjeli nezavisnost i komad tudje zemlje, pa kad su im dali po guzi, onda su poceli plakati i pozivati na krsenje ljudskih prava. Pravoslavna ekstremisticka politika uvijek ista.
drugovi i drugarice, vidim ovdje neki srbi ne podrzavaju slobodu i oslobodjenje Ukrajine, a podrzavaju okupaciju Rusije, e sad se pitam dali bi ti srbi podrzali da Kosovo okupira Presevo??? A ne znam drugovi sta srbi imaju sa Rusima, Rusi su pravoslavci i kakve veze srbi imaju snjima???
Free Ukraina Free Vojvodina Free Sandzak Free Presevo
Zaista te Ukrajinske vlasti seru. Treba da stanu sa vojnim operacijama kako bi Rusija preko svojih militanata mirno zauzela istok Ukrajine i poslije je pripojila kao i Krim.
Svuda podji svojoj kuci dodji! :)))
Ne kontam, Bosnjaci mrze Rusiju zbog toga sto su podrzali Srbiju u agresiji na BiH, i zbog tih nekih "ruskih volontera". Ja koliko znam, vise je bilo
Ukrajinaca, nego Rusa.*
Bilo je Ukrajinaca, Rusa, Grka. Sa ove strane "bradonja". Pa tako da ja njima svimam mame hebem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa sto sa cecenima niste razgovarali, pic.. dvolicne
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
ako Ruje krenu nece stati do Berlina...da zavrse ceo posao dok su u kancelariji...brine me ta duga i hladna ruska zima
trebaju ali nece
Povuci onu svoju vlasku maskiranu cetnicku bagru iz DRZAVE UKRAJINE
zapadnoukrajinske fašiste pod hitno maknuti s vlasti,raspisati izbore i federalizirati zemlju. sve drugo vodi u građanski rat.
haha sto si providan...ko da se ne vidi na sta ti ciljas moj jevgenij
iš iš iš.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)