Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posaljite im djecu tajkuna na prve linije pa da vidiš kako se diže moral.
Mogu kupcu svirati
Tako su i na Titaniku svirali dok je tonuo 🤣
Jesu li zvali Nazifa Gljivu? On je dobar za te patriotske...
Mogli bi i ovi iz RS-a i Srbije kojeg guslara poslati da podignu moral srbima koji se bore tamo, red bi bio 😁
Samo im muzičarke mogu dići moral :D
Bili im pomoglo da im posaljemo Brenu, zena ima iskustvo za tu funkciju.
Salje trubace i vjerske uposlnike jer nema koga vise poslat.Sve sto je slao vracalo se ili ostajalo po terenima.
Lepi Mica za sirotinju!
Samo votke i salji vidis da i Cecrni vise ne pomazu
Samo vam ga može dignut Ceca,Zorica M,možda i Era,svakako ste brača,i sestre,pa neka vam ga dižu,moral,bilo šta
Poginulo im 100,000 ljudi, pa eto mogli su uz muziku da im posalju vasar ili cirkus dok majke poginulih placu. Za koga? Za rusiju koja je u najuzim granicama veca mozda i od usa, a od europe 10 puta. Imaju samo ruda, niko nista ne mora raditi da usmjere ideologiju sa nacionalisticke na ekonomsku, i zivjeli bih bolje nego ameri. Al oni neku 'ratnicku' ideologiju, i to im u krvi, a gdje je narodni heroj pao, nikoje drugo saznanje o zivotu i ne postoji.
... nek' im doDicka pošalju da otharlauče koju ! 💃
Poslali su sve sto su imali modernije prvo, pa su vadili oruzje iz muzeja, pa uzeli od irana, pa od sjeverne koreje nekog smeca vozovima uvezli, a sad i muziku salju...sljedece je valjda da ce pustiti plin kroz ukrajinski gasovod ..
Pošaljite im cecu hahahaha
Film Turneja na ruski nacin😂😂😂
Ja bih da mi doprinesemo tu demoralitiranu armiju tako što ćemo im poslat Duduka.... Taj reve za čitav orkestar a samo mu šator treba osigurat... Kud ćeš bolje ....