Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijednu ne drže 100%, zec je odavno u šumi, Ukrajinci idu prema Krimu.
Dok rusi to ozvanice, ukri dosli do granice.
To nije rusko nikad nece biti proglasite sami sebi drugi to nepodrzavaju
Predjite i na BiH odmah nakon toga glupi narod bira ove sto prijete secesijom i prebrojavanjima hoce rat, dabogda vam djeca u rovovima zavrsili kad ovakve politicare birate nakon sto nas 30 godina jasu i prijete ratom glupani glupi zaostali korumpirani nemate ni jednog neurona u tim supljim glavama nepismenim
P..kastim Rusima je nuklearka jedini adut. Žalosno!
Kakva farsa, lafo rat neki, a sve dogovoreno ko ovi izbori. Sve je štela na ovoj planeti
Ma neka nas Amerika aneksira i dobro je . Piši Referendum
Koga briga, to niko priznati nece.
Necu vide da kupujem Ruske produkte. Ovo je grozno sta sta rade ljudima. Isto kao sto necu banke i firme podrzavat koje imaju posla sa SDA.
Rusi izgubili vec dvije teritorije koje je su oteli od ukrajine nekim debilskim referendumom. Rusija je karina od drzave. Bila i ostat ce.
Budale prodale Aljasku za 7 000 000 dolara, koja je veličeine 6 Ukrajina, a sad se doveli u prkno civilizacije radi 15% Ukrajine.
Ruska vojska se pobjedonosno povlači i brani od očajničkih ukrajinskih militanata koji su do zuba naoružani NATO oružjem i panično gone ruske heroje.
ukrajinci trenutno imaju najsavremenije oružje na svijetu,zato ovolika prpa rusa i ovaj cirkus s referendumima,drugo pola donjecke oblasti kontrolišu ukrajinci
Nema pregovora sa teroristima.
Već se i Rusi šprdaju sa Putinom: "Dajte već jednom anektirajte teksašku ili newyoršku narodnu republiku, da jednom zauvijek završimo s NATO-om. Putinova šarada usred ratnog poraza ući će u povijest kao trijumf gluposti i besramlja". Igor Ejdman, rusli sociolog.
"Putin ne ratuje s Ukrajinom, nego s realnošću", ruski politolog Abas Galjamov.
ima li iko muda na ovoj planeti da ga upuca u sred čela
Dok Rusi potvrde, Ukrajinci ce Herson osloboditi