Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u masovnom napadu na civilne objekte ozlijeđeno 10 a evakuirano 79 osoba! izraelci za sat više ubiju
covjek ti samo uporedjuje da su izraelci 10000 puta gori od rusa.
Divnog predsjednika ste izabrali.. (ako ste ga birali uopste)
Po snazi tih projektila, da su civili bili zeljena meta, bilo bilo bi ih mrtvih stotine. Rusi znaju sta su gadjali, mi na Zapadu necemo nikad. A ako se pitate kako to izgleda masovno kukavicko gadjanje civila i masakr istih, okrenite vase zabrinute prozapadne poglede ka Gazi.
Mene zanima jel Klicko uzeo jos koju nekretninu?
eto klicko nije mogo uzet nekretninu dol se nije zaratilo pa covjek zaradio para kolko ti i takvi neznaju ni izbrojit
Ruski agresor šta drugo..
Potezi očajnih ruskih agresora koji već dvije godine ginu u Ukrajini a osvojili su samo 18% ukrajinske teritorije!
Više mi ništa nije jasno, pa zar Ukrajina ne napreduje sa silnim naouraženjem i ofanzivom na rusku teritoriju !?
kakve to veze ima, kako to onemogucava fasisticku rusiju da dalekometno gadja kijev? a da, ti si klasicni smrdin, navijas za rusiju cisto zbog ideoloskih i nekih desetih razloga koji nemaju veze sa zdravom pamecu (npr NATO bombardovanje srbije) razloga iako je potpuno jasno da jedna zemlja napada drugu u čistom nepatvorenom fasisticko-nacistickom maniru
Eeee Royal izrael i nato pobiše jadni narod PALESTINE do me baš zaboli za ukrajince koji su snajperima ubijali moje Sarajlije i time se hvalili na srni! A eno ih i u Gazi! Tebi tvoje meni moje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo im dati dalekometne rakete i nek tuku po Rusiji
U tekstu ima greška prevođenja "četvrtak navečer" a treba rano jutros. Čitajte ono što prevodite.
Večeras će ih i ''zmajevi'' izrešetat.
Prva utakmica reprezentacije za koju će navijati sva 3 naroda BiH. Zmajevi, napunite naciste!
Ako moze Izrael vrsiti genocid u Gazi i da niko prstom ne mrdne zasto bi me trebalo zanimati par bombi na Kijev,udri Putine ne prastaj pun mi je vise ku..c evropskog licemjerstva !!!
Pa evropski licemjeri i jesu gledali bombe na Sarajevo i nije bilo “par” bombi nego mnogo više!!!
Koliko djece je poginulo u Gazi a koliko u Ukrajini,hebo li ti Netanyahu familiju bolesnu,terorizam izmisljeni pojam da bi se mogle pljackati islamske drzave i ubijati muslimani!!!
malorutalji svrsavaju na ove vijesti s tragedijom da je i to prdoslavni kvrst.... mos mislit kakav je to ološ kad svoju bracu po vjeri tuku nesmiljenom zestinom......
Hajvanu jedan vjera se nevrijedja.Ako nevoliš Srbe to je tvoj problem,pravi vjernik to nikada nebi uradijo.Ti mrziš sve druge i drugačije.
bar ne granatiraju bolnice i izbjeglička naselja kao zapadni zločinci
malorusi su pišnuli na ovu vijest. a svi malorusi imaju bosanske nickove
Samo deri Putine i Dzeko i Demirovic ce veceras gdje ti stade sinoc >>>>