Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i kod nas eksponata na Mojmilu brdu .
Zarobili 3-4 vozila a izgubili cca. 5000 ako ne i vise (:
Tenkovi su prošlost bilo koji, ev i ovo primjer ili po Gazi oni što ih svakodnevno razvaljuju, bolje umjesto jedan tenk uložiti u 100 manjih dronova efikasniji hiljadu puta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Super, zarobili su cak 1 tenk u dvije godine i 2 mjeseca. Nego, gdje je Armata? Jos uvijek ne moze upalit?
@Uhvaceni Pa zar nije cilj zavrsiti rat sto prije? Zasto cuvaju onda Armatu?
Gdje su američki Abramsi. Nešto se nisu pokazali na frontu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jako moćan nema šta 😂😂😂
Popišaše ih Rusi sa šljive. Nisam rusofil ali njemački tenkovi protiv Rusa opet, nakon 27 miliona mrtvih traže adekvatan odgovor.
Konacno i rusia ima jedan tenk moderna i funcinalan
Onom dole NATO1999 da ovdje odgovorim jer mi admin briše odgovore na moj komentar (kao da ste u Sjevernoj Koreji). Vratio bih se ja u BiH ali ko će ti onda slati pare iz dijaspore da imaš kafu popiti i da ti babo može penziju podići?
sad ide copy paste
MA prodala bagra i jedni drugi ,ista je to mraka .I jedni i drugi su ratovali po Bosni ubijajući nevin narod.Svakom će Mečka pred kučom poigrat pa i Rusima.
Прошао тенк као болешње Фоод-о и Нуркић на гаравом попришту.
Mogu zakljuciri da su ovi ukrainci trube od vojnika. Covjece branis svoju zemlju zagrizi to malo jace. Oni ko mi u ratu najcise ih ima u CZ a fukara na liniju.
pritisnite to crveno molim vas jako smo bolesni ljudi
Zarobili 3-4 vozila a izgubili cca. 5000 ako ne i vise (:
Treba vidit posto bi ga dali ako je u vozno-pucackom stanju.
Narodno veselje prikazati 1 tenk koji su zarobili, neka se narod izolovan od ostatka svijeta u sportu, ekonomiji, kulturi... malo proveseli. Nemojte im samo prikazivati stotine hiljada Rusa bez ruku i nogu.
Ide kao eksponat na izlozbu..nisu vidjeli tako nesto jos...sirotinja
Jutros Rusofobi, veceras Rusofili, licemjerni komentatori..., Na srani sam Rusije, pravoslavnog i islamskog svijeta jer je katolicanstvo gurnulo ove iste u beskonacne ratove, sukobe i mrznju, ratuju li katolici igdje u svijetu medjusobno?, Nigdje i nikad...open eyes...
Recci nam sta to uzimas da se i mi ne za*ebemo
Opet Njemci prave najbolje tenkove.Ovo je maksimalno Leopard 2A ,a već rade na verziji Leopard 6 .Samo se Južnokorejski Panter može uporediti s nj9m.
Tako je i Hitler mislio, pa mu Rusi dođoše u Berlin.
Dosli uz pomoc Amera, inace ne bi rujani mogli dalje od Poljske da je bilo 1 na 1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)