Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nicije maslo ovdje za ramazana nije. Velike sile- velika sranja.
@Kalopsia To je tačno,ali mora se znati ko je broj jedan u svijetu, a to je svakako Amerika.
Halo ba nacisto onakvi kakvi jesu u 2 sv. ratu bjezali u ruke u amerikanaca da se njima predaju, koliko samo scabica su rusi silovali tada... ma dajte
Crvena Armija je silovala pola 1945 Vojvodine i pola Austrije. Veliki austrijski praznik je dan kad je posljednji ruski vojnik izašao iz Austrije. Oteli ste Sibir silovanjem i ubijanjem.
U Crvenoj Armiji na frontu nisu bili samo Rusi..bilo je cak i zarobljenih ustasha
Neko je nekog zajebao....😂
Ne zna se ko je gori u tom pogledu, samo što u USA građani i poznate ličnosti imaju slobodu da kritikuju vlast i njihove postupke, kako u državi tako u inostranstvu, a Putko svojd kritičare jednostavno likvidira.
Misliš da si pametan, u kojoj državi se otkrivanje tajnih podataka ne sankcioniše. Ruski "izdajnici" budu otrovani ili likvidirani i kad napuste Rusiju. A njega nije niko protjerao, sam je pobjegao, jer zna da je otkrio državne tajne podatke.
Ne bih se slozio mr Lavrov.Eno ih u Japanu,Njemackoj,Turskoj,Juznoj Koreji,Australiji...Ne znas gdje je bolje za prosjecnog lika sa Balkana.A gdje ste vi i vasi e tu trava ne raste.Na zalost.
Eno i Rusa u Siriji, standard života "na zavidnom nivou" 🙄
Amerikanci imaju dugu istoriju političkih i vojnih intervencija. Indokina, Vijetnam, Čile, Kuba (tu je bila pušiona), Irak, Iran, Avganustan, Sirija, itd. I sada najmanje 50% svjetskih vlada oni kontrolišu. Nisu Rusi ništa bolji. Tako da ko god priziva strane intervencije mora znati da će biti j... n, ovako ili onako.
Mlataranje penisima, ko mala djeca.
A Amerikanci odlikovali Dražu, nisu Rusi
Sorry ali gledah neki dan prilog na TVu kako Ruskinje koje naravno imaju viška para ,idu u Ameriku da se porode kako bi im djeca imala bolju perspektivu u budućnosti.Ni sam nisam mogao da vjerujem.Mislim da je bila reportaža na nekom njemačkom kanalu.A evo ih i u Hrvatskoj vakcinišu se zapadnim vakcinama.Što li?
Doolazili su Bošnjaci u Srbiju pre pola godine fa se vakcinišu sa američko-nemačkom vakcinom. Nisi mogao proći granicu id njiz
Nisu zlatni ni jedni ni drugi ali su rusi 3 puta veca govn@.
Vidi federalnih komentatora, sad Ameri valjaju a za tri dana ce te pljuvati po njima. Cekamo novu vijest, hajde Klixe.
Neka su pobili nebrojeno Indijanaca, smestili ih u rezervate, ubijali Palestince, Iračane, Irance..., oni su nama najbolji jer su uveli sankcije Dodiku.
pa zivimo pored dodika,a ne pored indijanaca i pakistanaca
Dzaba svima..amerikanci znaju ko je sta vecerao sinoc....
Čačkajuu Amerii čačkaju mečku. Rekoh ja, imaju muda definitivno, čačkati Ruse nije mala stvar.
Da javili se milostivi. Onaj pakt sa Kazahstanom je napravljen kad neko drugi napadne tu državu. A ne kad se narod digne zbog velikog poreza i skupe energije. Što šaljete onda vojsku tamo.
Nisu napisali sve. Rusi su rekli da američko prisustvo u Vijetnamu, Panami, Iraku, Kubi, Jugoslaviji, Siriji, Afganistanu, Somaliji i još mnogim drugim su doslovno i dan danas problemi, stradanja a jenkiji ne odlaze....
Pa poznato je da se na ovom portalu prikazuju polovicne vijesti.
Sta ce te vi pricat o silovanju citav beograd ste silovali 1945