Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je pitanje kad če ovo eskalirati na globalnom nivou, previše se ovo razmahalo da bi moglo tek tako stati.
Samo nek nas zaobidju
Tek će sad rat pravi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cek cek, pa nije li rat protiv ukrajinskih nacista i fasista? kako se onda Hitler citira? 🥴😵‍💫
Pardoncek, ne rat, specijalna vojma operacija.
Zato što je Hitler anektirao sve šta je osvajao. Pa su Rusi skontali - vidiš jbt, mi zagovaramo neku denacifikaciju, a ti nacisti su jedini radili onako kako i mi volimo. Hajmo i mi tako!
Ma pustite to, nego da li je aneksaciju slavio i naš Denis Bećirović zajedno sa koalicionim partnerima? Nije valjda da su ostavili drugove na cjedilu?
Napad na te teritorije smatrat će se napadom na Rusiju. Putin je rekao da će se Rusija braniti svim raspoloživim sredstvima. A posto je on ratom oduzeo on sebi daje za pravo da proglašava to Rusijom. Pa cijeli zapad je na strani Ukrajine i ima da sa zemljom poravnaju taj dio Ukrajine dok se ne oslobodi.
Sve je dobro dok se Svabo ne umjesa
Nije nas briga za cijenu...dok drugi plačaju.
Molim vas ne glasajte za SDA. Dajte da nam svima bude bolje
Razumijem botove i ove politicke placenike i poltrone, ali kako pobogu ne koriste mozak , ovi koji ne pripadaju u ove dvije pomenute grupe?????ZAR VAM NIJE OVAJ '''SUKOB""" OFFFFFIRAN🤔🤔😎🤬🤬🤬
Treba uraditi referendum i traziti da nas SAD aneksiraju...51 drzava 😎
Eeee tuga cemer jad, ovi batine dobijaju od prvog komsije a ono bi kao svijetski poredak mijenjalo hahaha
Sad je red na Stbiji da aneksira rs i da udari na Kosovo.
pa rusi su fasisti ko i hitler. s njim dogovorili podjelu poljske i to uradili da bi hici na kraju porasli apetiti pa krenuo na njih. poslije toga se predstavljaju kao antifasisti a sve prije radili isto ko i hitler. nije dzabe onaj americki general kad se susreo s rusima u njemackoj rekao "izgleda da smo se borili protiv pogresnog neprijatelja"
Da su ovi prisutni obuhvaceni mobilizacijom ne bi ih bilo nigdje,lako je sirotinju poslati u rat,Ukrajina se brani i tako nemaju sansu
Dok se oni bave citatom Snazna Ukrajina himarsom krci i oslobadja.Hahahahaha
Pa sta onda ovi slave pripajanje teritorije kad Ukrajinci "oslobadjaju" teritoriju
Zlocinac!
SLAVA UKRAINI
Dolazi vrijeme svinjokolje.🐷🐷🐷 Spremne su galge za mutavog botoksiranog kepeca iz Kremlja. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦