Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a narod vjeruje zapadnim medijima i njihovim bljuvotinama.. pokušavaju na sve načine da ocrne rusiju.
Izvor je kazao da je ministarstvo odbrane Rusije saznalo za navodni ultimatum tek u izvještaju novinske agencije Interfax-Ukraine.
i sto time zelis kazati? da narod zapadnih zemalja prvo cita interfax ukraine haha.. cnn je medju prvima potrcao da objavi tu informaciju,negdje oko pola 4
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čekaj već sam dao komentar u vezi ultimatuma. I Šta sad komentar đaba. Ccccc.....
Na kiksu prenose vijesti s Russia Today i Daily Mail-a HAH :D
Daj onda da bude kratko i efikasno, pa da opet počnemo sa kostima i kamenjem...
Zašto će Ruska vojska u tuđoj državi. To mi je ono isto kada je srbijanska i hrvatska vojska upala na teritoriju BiH , a međunarodna zajednica i tada pa i sada nijemo posmatra. E Bogami pokuca zlo i na njihova vrata i vjerujte mi nije mi ih uopšte žao. Neka malo gori i u njihovim kućama jer tek tada će početi cijeniti šta to fašisti uradiše nama.
KAD BOSNA PRVI PUT ODE NA SVJETSKO PRVENSTVO POCET CE TRECI SVJETSKI RAT I TAKO NECE NI DOZIVIT DA IGRA NA NJEMU. ˝NOSTRADAMUS˝
Ukrajina plača cijenu zločnina koji Ukrajinski bataljon UNPROFOR-a činio Bošnjacima tokom prošlog rata. Sve se plača - sve se vraća.
Zarobi ce ih i rec presli sami na rusku stranu..
rusi imaju pravo na krim koliko i albanci na kosovo, s tim sto su rusi za krim prolili mnogo vise krvi kroz istoriju. jel zna ko odkud rusi na Kimu, odkad su tu i zasto ih Krim intreresuje a zasto Europu i USA i Nato interesuje Ukrajina?
onda imaju pravo i na cijeli balkan a mi da krpimo prnje pa na karpate.
a sta ste vi uradili u octobarskoj revoluciji. moglo je biti fino, ovamo, onamo, otamo.
SRPSKA PRICA .JEDNO GOVORI A DRUGO radi provaljena politicka taktika.
valja tebi beganovicu i u buducnosti dijeliti Bosnu sa Srbima kao i njima sa Bosnjacima i Hrvatima. Bas kao sto i Rusima i Ukrajincima valja zivjeti zajedno na cjeloj teritoriji Ukrajine. I ti da imas silu iza sebe pobrinuo bi se za prava svog naroda u tudzini zar ne? Vidi samo Amerike kako se brine za svoj narod drzezci Kubu pod embargom, osvajajuci, Afganistan i Irak. Vidis kako i Turska koja se cak ni ne granici sa BiH pomaze dijelu BiH sa Bosnjackom vecinom. Velike sile imaju svoje interese. Ljubav prema svome narodu pogotov ako tu postoje ekonomski, politicki i geostrateski interesi je najveca ljubav na svijetu :)
Putin je počinio ekonomsko samoubistvo Rusije, što će, nadajmo se, biti i najblaža posljedica ove njegove avanture.
Još da ti to ima smisla. Potrudi se pa napiši još debilniji komentar.
Bacic,..jasno je da si zesci poznavalac geopolitickih i ekonomskih kretanja i to onako odokativno na makroplanu. De sad malo varjacu i prifati se ti rendanja kupusa za rucak,..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo prijatelji ostanite molim vas...... nemojte samo rata.... dosta vise ratova!
Zbog ove krize su rusi za samo jedan dan (petak) na padu akcija na berzama izgubili para onolko koliko su ulozili u olimpijadu u Sociju. Bez obzira da li su u pravu ili ne rusi nemaju sanse da se ekonomski suprostave zapadu.
1.25 da ce se zapucati...
Generalno: balkanski pravoslvci vecinom odobravaju akciju kao i dio bosnjaka ( zbog sirije,iraka itd) i skoro niko od bos.katolika. :)))) A da malo razmislite,pa procitate malo o istoriji,politici,propagandi itd ?!
bosanski katolici su zabili noz u ledja bosanskoj drzavnosti, a bili su nekad njeni najodaniji cuvari...
A da malo razmislite,pa procitate malo o istoriji,politici,propagandi itd ?! -------- da da..posebno o propagandi Nego wannabe latinu,..evo tebi jedan rebus pa ti malo stavi prst na glavu i skontaj. Nigdje na Zapadu ne postoje "nacionalne KATOLICKE Crkve" tipa Spanska Katolicka, Francuska Katolicka, Njemacka, Italijanska itd itd itd Katolicka Crkva,...ALI GLE CUDA Postoji Ukrajinska Katolicka Crkva, Poljska, Slovenacka,..HRVATSKA Katolicka Crkva itd itd itd Sad se ti skontaj,....sto to Latini i Germani cak ni na Nedeljnoj Misi ne zele da se mole sa VI "prljavi Slaveni" hehehehe...e moj CROATU Ovaj Svijet se ne dijeli NACIONALNO nego ETNICKI,...a vi kao i ovi BALIJANDERI Islamu,...ste samo orudje u rukama Vatikana. tako da ...tisu misu,..znamo se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve zemlje trebaju protjerati Ruse i Srbe jer nemaju ni truna postovanja prema zemlji u kojoj se rode,hljeb jedu, cim se malo nakoti te gamadi odmah pocinju proglasavati,sao,republike,autonomije..qrceve-palceve, tu stoku na traktore u mrs u yebenu srbiju,rusiju,sve u Sibir !
ma naravno,..vi eto toliko volite te zemlje u kojima se rodite da svaki put obucete uniformu ali svakog okupatora koji dodje u tu 'vasu' zemlju,...a tek kako znate organizovati Referendume za odvajanje i slom te zemlje,..ih-aa...to je tek za pricu
18xx ne znam tacno koje.. ne da mi se sad provjeravati, prvi popis u BiH, 1 100 000 stanovnika, 480 000 Srba 440 000 muslimana (recicemo da su Bosnjaci mada se tako tad nisu izjasnjavali a mogli su) i ostatak Hrvati. Cija je zemlja Bosna a cija Hercegovina koja cak prije Austrougarske nije imala ni ime BiH.. zasto nije Herceg Novi u Hercegovini, ili Niksic?...duga tema a malo sagovornika!
Napokon ste objavili i demant.....
Ljudi , ove vijesti iz Ukrajine treba prestati citati, ovo postaje bolest...
mene odavno boli *** za ukrajinom