Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce gube zivce gube rat
Srbi su sad presretni Po njihovim portalima se sad slavi
Ovako su Hrvati čekali da Bosanci poraze Srbiju pa onda oluju slave koja je imala 5 žrtava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ova planeta je tako lijepa,ima mjesta za sve ljude na njoj,zivotinje,biljke...al jok,daj stoki rata,daj para,daj da je mocan...sve ce vas stici kazna kad tad....
Zlocinci#
Samo poravnati Ukrajinu pa sve ponovo
ruski fasizam na djelu
Zar nisu rekli da grad nema struje... Ovo sija ko Las Vegas.
Eto zidove Zelenski vidi kako je kad tvoj narod gine, dok si sa Izraelcima kumovao i aminovao ono sto se decenijama desava Palestincima, nikad nisi osudio nijedan zlocin nad Palestincima, gdje djecake vode od roditelja u zatvore bez sudjenja, to je tebi OK ono sto im se radi svaki dan. Kopile zidovsko
Na pomolu je genocid neviđenih razmjera.
Mjesec dana je prošao a ruska fashisticka ghovna i dalje ginu kao gamad! Čine poteze očajnika, nemoćni da osvoje ukrajinske gradove! Smrt ruskim fashistima, a sloboda Ukrajincima! 🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛
@ArasBL Glhup si, baš kao i mediji kojima vjeruješ. Od Rusa, u cijelom svijetu, samo su još Srbi veći lažovi! Sjeti se podmornice Kursk i havarije u Černobilu! Rusi su gladili mhuda kad je NATO bombardovao Srbiju! Ne smiju da priznaju da su u Ukrajini izgubili preko 10.000 vojnika. Od toga 4 generala! Rusi su kharina od vojne sile!
Ovo ratni zločin a dosada ko nije bio, zločin od prvoga dana
Armagedon je počeo, Smak svijeta se bliži Sudnji dan je na pragu!!!!
...ste vi budale kixeri, zapadni medij je cudo
Zasto Rusi ratuju kad je Nato rekao da nece primiti Ukrajinu? Pravilo je da se ne prima zemlja pod okupacijom, a nakon ovih razaranje vise ne ispunjava nikakve uslove.
Prema Rusiji zatvoriti granice i napraviti takve sankcije da se trgovinski život umrtvi do kraja i da se počnu seliti u aziju.
Nevjerovatno kakve paralele sa srpskim zločincima sa čuka oko bosanskohercegovačkih gradova. Sramota je živjeti kraj onih koji ovo sad i ono onomad odobravaju.
FOAB je ratni zločin! Poznata ratna strategija, uništi sve kad gubiš!
Ne znam odakle ovoliko rusofila pa dislike bacaju na indirektnu osudu rata. Režimski trolovi ako ovo gledate, živite život, izađite sa prijateljima, pričajte o ljubavi, nečem ljepšem a ne da dislike bacate na osudu rata! Kakav vam je život iluzija ne mogu ni zamisliti.
Ovo meni vise lici na ocaj ruske vojske..