Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Zimbabve ce doci demokratija kao sto je dosla u Irak i Afganistan
Dragi Bože daj da sotone +kriminalci + mafija + ubice + ne pokrepaju dok ne plaaate i dok u najtezim mukama ne ispate svaku djetinju i majcinu tugu, bol, glad, bolest i smrt.
strahoblana je ova babaroga majmunska, treba je da krompir vadi
ovaj prokleti dzavo od ,,zene\'\' - bijedna vjestica ne trazi kaznu pojedinca - kojeg kao toboze optuzuje a koga je njeno u mozak jebeno sotonisticko bratstvo - ciji je ona clan i glasnogovornik - postavilo na vlast roberta mugabea - (kao sto je u nasem slucaju vlada iz sjene isplanirala ,,oslobađanje sarajevskog kantona i grada od S.S. vs S.M.\'\') - identican scenarij oslobađanja iraqa od ,,sadama\'\' - serem im se u krvavu kriminalno mafijasku sotonisticku demonkraciju - koja ce sama sebe pojesti.
ubica parava gledaj joj face!
da da da savrsena prilika da pobijete sto bise ljudi...vec ljudi umiru gladu, nikad vam lakse nece biti da ih dotucete.. ovi fakat ne biraju na koga ce, samo ako im se ukaze prilika da uniste neku naciju, oni to objerucke prihvataji... smradovi..
:D