Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako 700 000 upisanih biraca, a 7 miliona stanovnika? Bez veze...
miran razvod uvijek je bolji od lošeg braka.
Nikad se nece odvojiti, ti cigani od naroda misle da ce im bolje biti, NIKAD
ja bis ve srbe u kataloniju pa neks e tamo dijele sa baskijcima :))
@Koli: Situacija se ne moze porediti sa BiH nego sa Kosovom... @Baski: A sta su pili prije dolaska Muslimana? Motorno ulje?
Korzika je sljedeca, pa Baskija. A onda dolaze na red Republika Srpska, Pridnjestrovlje, a odmah zatim i Flandrija. Mozda i turska Hrvatska nesto izglasa... Dosta je izrabljivanja i placanja poreza siromasnijim.
Suština priče jeste da niko nikoga ne treba da tera da žive zajedno!Bolje je uvijek dobar razvod nego loš brak.Zato treba pustiti sve banana pokrajine i regije i oblasti da putuju.Nek živi svako svoj život a ja,vozi.......
VIVA LA CATALUNYA
spanija ce se raspasti jer su protjerali Muslimane i Jevreje Sefarde svojevremeno, uostalom i dozivjali su procvat za vrijeme Islamskog perioda, dp tada nisu znali sta je voda!!
A sada spektakl...trofazni najavljuju referendum a minđe iz Švedske ukidanje nakaradne tvorevine..
Čuj ovog Bosna i svoja samostalnost!!! Zamajavanje nekom novom istorijom od 95.god...
Katalonija nema OHR. Otjerali smo njihove sudije uskoro ćemo i njih i njihove bonske ovlasti a onda ide referendum. Ništa se vi ne brinite samo gledajte kao i do sad. A Bosna vam umireeeee
znam ja to ali reko da dodo nece stisnuti i raspisati jer vrijeme radi protiv njih evo vec skoro 20 godina a nista. A narod ce on lako da manipulira jer oni samo vodzama vjeruju i slijepi su i njih ne interesuje Katalonija bitno je da je tamo referendum
Kataloniju nikako ne treba poistovjetiti sa RS-om. Situacija se jedino može porediti tako da se u istu ravan stave Jugoslavija i Španija, a Katalonija bi po tome bila u istoj ravni sa BiH. I BiH i Katalonija su države sa vijekovnim postojanjem koje su postojale jedan period u okviru zajedničkih država (Jugoslavije ili Španije). Razlika je u tome što je BiH uspjela povratiti svoju samostalnost krvavim ratom, a Katalonija još uvijek nije. Između ovih zemalja postoje odlični odnosi, koje znamo svi mi koji smo rat proveli u BiH.
da ce bogdom stisnuti mu...da i ovi nasi iz pc pa ga raspisati