Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Allah otkri lica munafika da citav svijet vidi ko je na cijoj strani. Arapi da vise ni jedne ne progovore da oni kao brinu za Palestinu. Oni su neprijatelji Muslimanima kao i Cionisti.
isto ko i bosanski muslimani. BiH izvozi municiju izraelu evo sada. BiH je uz ameriku sve vrijeme
Ne izvozi BiH ništa nego distribucijske kompanije, export-import...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljubi ih majka židovska,gledaj crnine i ovana.
A klinčeva ČELIČNA KUPOLA!
Kako lijep narod.
Izrael je prdimahovina bez amera
Ne bih se baš zakleo, prdimahovina je tzv islamski svijet.
@matem uzp-ovski klosaru pa upravo s Americkom pomoci je izrahell pobijedio Arape sta seres
30 Apr 2024. Sjedinjene Američke Države (SAD) izvijestile su da je pobunjenička grupa Husi, u Jemenu, koju podržava Iran, lansirala tri protubrodske balističke rakete (ASBM) i bespilotne letjelice u Crveno more.
Kao musliman kazem da ni palestinska mast nije za ramazana
Toliki broj država i tehnike se morao uključiti da spasi Tel Aviv. Iran zaslužuje u ovom slučaju opravdano respekt. Pustio je roj projektila koji su putovali satima, a mogao je to i kraćim putevima, a ima ih tri takva. A šta ako pusti hiljade, a ima solidan arsenal da može obilato snabdijevati i proxije?
Tako su mislili i Rusi i Amerikanci o Afganistanu i popušili i jedni i drugi. A Iran je Amerika morila u iračko - iranskom ratu na golom terenu, u pustinji i nije pomjerila milimetra granicu. A šta da su ušli u iranske planine i šume? Ne bi se više ni vratili šta sve Iran drži tamo skriveno.
sve cionisticke prodane sluge u Arapskim zemljama Jordan, Egipat, Saudija, Emirati i jedini Sije iz Jemena, Irana i Libana trenutno cuvaju obraz Islama
Nisu to rakete, to su bojleri!
Montirana slika. Kako to da niko nije pogodjen. vjerovatno corci
Cude se ortodoxni kako mali krater napravi ova raketica.
I sada će Izrael reci kako su oni to uradili, kao sto su i sami pobijedili svaki rat protiv Arapa. A ove sluge im cijeli posao odradili. Znam da su jaki, ali svaki dan se opet iznenadim da će Amerikanci opet morati slati svoju djecu da ginu za Izrael kao sto su to radili u Iraku. Fakat vladaju zapadom.
znaci imas mogucnost da zaustavis odbranis presretnes na jednoj strani a na drugoj to “bespomocno” sve pustas , e da vas hoce sravnit sa zemljom iran volio bi vise nego ista
Gledaj obe bagre zidova