Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baci je Putko na Alifakovac na prsima da je ustopam.
Pa kasno je za kafu., dobro da si je prosuo , ne bih mogao zaspat. U svakoj nezgodi ima nesto dobro.
Meni nije jasno sto se on sikira za sankcije ako kaze da uvodjenje sankcija vise steti onima koji ih uvode. Ako je tako suti i poklopi se...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosadni ste vise, kad ce te obajviti proteste Njemackih i Holandskih farmera??? Ha bagro placencka!!!!
Al Bošnje u kog su male mošnje se*u po Klixu. Radije se spremite za hladnu zimu vi koji se grijete na plin i vi koji kuhare na plin kupite električne šporete. Uskoro će te osjetiti posljedice politike Zapada, a ne Putina. Za sve ovo što nam se dešava je krov Zapad.
Iz istog izvora gdje je ruski hamburger budjav čitao sam i o hrabrim ukrajinskim babama koje su likvidirali hiljade ruskih vojnika, o dedama da ne govorimo kakvi su to junaci!
Kepec se vise brine kako ce biti zapadu bez ruskih energenata nego o Rusiji pod nezapamcenim sankcijama
I ovo ce se prebrodit, al kad se postane neovisno od rusije onda možete mahat ušima, bit cetemveci pecinari nego dole arapski svijet.
De ba care, ne možeš do Kijeva a kamo li da zapadu prijetiš. Riješit će te neko tvoj, svi vide da si pobudalio i da vodiš narod u propast
Kad ostaness damu, jezik samo radi.
Putko pravi. #Za one koji se razumiju u rasne konje
Ček, cijena nafte je bila 92 dolara 24. februara a sad je oko 100, auuu možeš pričati khrezubim Rusima i Srbima
Putko malo nervozan danas.
Biće tesko Vladimireeee! Nekom zima a tebi džehenemmmm!
Amin.
citam komentare: kao vidit ce rusi bez cipova koji dolaze iz americkih kompanija i dizni iz siemensa iz Njemacke. Jel se ti cipovi i dizne ne mogu kupit u Kini? A gdje cemo mi kupit naftu i gas? Auuu jesu nas usrali, pa ovi politicari i Europi gori od komunista koji ono stite partiju nebitno o cijeni.
izgleda nije jutros bio na botoxu pa malo Putko nervozan
Sto se ovaj kineski sandzak nafuro…svaki dan prijete svima i svačemu, a 40 milijuna ljudi nema wc ili vodu u kuci…
pucaj ne mogu ti ništa tvoje je srce čelik...pucaj iz topova trista ti si ko svemir velik!!!
Ovi nas prave budalama. Sankcije pogadjaju samo gradjane Evrope, dok rusi za manje energenata, dobijaju 3x vise novca koji ide iz nasih dzepova