Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 24.02. Ukrajina svaki dan trpi vaše terorističke napade, ubijanja i uništavanja, pa nikome ništa. A vi trivijalnost pravite kad vam oni dronovima ulete u teritorij i zapade naftno skladište ili izrokaju neki aerodrom? Mrš licemjerci. Ratovali bi, ali da oni vas ne rokaju. Iliti ga, j*bali bi se, ali da vam ne uđe. E nemre, što posiješ, to požanješ, kepec!
Samo ne razumijem zašto klix nije objavio ono o čemu svi svjetski mediji pišu, a to je da je uništeno veliko skladište nafte u ruskom pograničnom Bryansk, udaljenom 150 kilometara od ukrajinske granice. Bitnije vam je šta kurir piše.
Kao i sabotažu jedne od ključnih ruskih željeznica.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajde klixe vi se bavite propagandom otkako postojite cak ni tezite istini vec je prikazujete samo iz jedne perspektive = laz.
Ovoga je stvarno Šejtan uzo.
Kaze I laze Engleski igrac Putko!!!
Hahaha
volio bi znati koju vrstu droge Putko konzumira kada vrti takve filmove.. Hitler naprimjer je dokazano konzumirao Methamphetamin sto su nazivali Panzerschokolade...
Ovi Rusi kad bi sad i istinu govorili niko im ne bi vjerovao.
Vladimir Solovjev je ruski Risto Đogo, i to na kvadrat. Teško da bi ga se neko sa Zapada htio riješiti, takvi pokazuju pravo lice putinizma bolje nego bilo kakva zapadna propaganda.
gooUser1646748299 Naravno da Putin nije hrišćanin, radi se o starom KGB-ovcu. Doktrina "Ruskog svijeta" je u suštini anti-hrišćanska, kako je potvrdilo više od 500 uglednih pravoslavnih teologa. I njegovi Wagnerovci se lože na slavenski paganizam, oponašajući svoje velike uzore iz doba nacističke Njemačke.
Sta ovekivat nego ove komunisticke metode lazi i obmane .. al’ nazalost mase mu vjeruju, ovce bleje i slijede slijpog vodju u provaliju
Putin tvrdi i da ima SAMO stan od 77 kvadrata i prikolicu za LADU
Ja tu vidim nula iznesenih dokaza.
Veceg teroriste od tebe nema
A vi legitimni izvrsioci genocida u Ukrajini
Putin je počeo da pali Rusiju da bi opravdao upotrebu hemijskog naoružanja, jer ne može rat dobiti normalno
Glavni terorista u svijetu prica o sprecavanju teroristickih napada hahahahaha
Vladimire jesi to ti?Ili tvoj hologram?
A nije teroristicki otrovat Navalnija?