Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Rusi kao i Srbi...samo mu daj kalaš u ruku a može se i gladan u krevet
To Careeeeeeee
lik najavljuje rat, a EU ga bogati da ih moze napadati .. i jos tamo neki Kuratz kaze mi zelimo ruski plin, necemo americki.. umjesto da blokiraju sve pa.neka razvija racku
šta je putko ukazala se potreba je li
dosadni ste vise i vi i ameri i slični vam . kad ovo omalo zivota sto ces provesti na zelmlji odlucis provesti u nekakvoj mrznji ... uzas .
Cirkon. produzetak za Putonov kvurac. Mora da mu je podobro kratak!
neuobičajeno nervozni predsjednik,kažu englezi...ahahaha,kakvi iskompleksirani bekani..
Umalo da povjerujem, ali na srecu, sjetim se svih doosadasnjih nauruzanja i prijetnji i odmah se smirim, jer od izjava se ne umire niti se ratuje. Pored toga, nece valjda Putin te rakete protiv svojih prijatelja. Sve je to prazna da prepada narod.
Sto se ovi Rusi zajebavaju sa SAD, kad Amerima pukne film zbrisat ce ih sa planete. Imaju tehnilogiju koja je 30 godina iza Americke
Sa cime se budala hvali sa time se pametan stidi. Ionako imamo prwvise ratova u svijetu.
@Dino Z....pa što igraš onda Kanter strajk? :(
Samo tako čvrsto Putko
Genocid je presudjen dzaba vam putko i on ce pasti kao i svi vasi diktatori
Kakav ba Putin samo nasilje prosipa vidi da ga vise niko ne je*/ ni 2%.
Da nema Pravoslavaca svijet bi zivio u miru, oni su poremeceo bjedno pleme