Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo mi to čika Putine al' svaka tebi čast kad' si to pred njima rekao i što si to javno iznio. Vidi se da čovjek ima daMu nema govora.
Nuje rekao da država finansira već da se finansira iz 40 zemalja sto sigurno tu spada i Rusija sa hiljadama dobrovoljaca na strani ISISa
Putin zna sta prica, posto je cova, ma sta mislili o njemu, nezavistan i ide svojim putem kolko to ide danas. Ne mora nikom polagati racune, i pravdati se nekim biznis interesima i korporacijama iza scene. A jos da dodam uz te drzave, tu su naravno i jedni od glavnih Saudijska Arabija, leglo vehabizma, i Katar i te Gulf Arapske zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
G20 a naveli 19 ;:D nije mi bilo mrsko brojati jer sam znao da ste pogrijesili
JA znam brojat samo do 10 jer nemam više prstiju ( a dedo mo je znao kažu brojat čak do 20) ali obzirom da sam iz ruralnih krajeva odmah sam učio da u spisku fali SAD !
Nego, znaš li neke zemlje koje su financirale i pomagale genocoid u Bih 1992-1995 ? A počinioci i danas sretni slobodni ?
Sto se glupi Balkanci pale na diktatore kao sto je Putin. Trebace proci par generacija da se toga oslobodimo. Sto se njegove izjave tice, on kao i obicno puni usi propagandom koju braca kupuje. Jos suti povodom obaranja aviona u Egiptu. On "veliki Putin" suti i neodlucan je. Procitajte malo sta ozbiljniji analiticari kazu o tome prije nego sto skocite na mene sa trecerazrednim parolama. Sto suti? Sta ceka ako je tako mocan da mu niko nije ravan? Ma nema sanse da se on zabrinuo da nije uzeo preveliki zalogaj. Treba para za dugotrajno ratovanje na vise frontova (Sirija i moguci napadi na domacem terenu, Ukrajina, itd.), ali po vama sveznalicama to nije problem jer je Rusija u ekonomskom procvatu i ima neogranicne rezerve.
Da nema Putina, svjetskog lidera koji podržava istinu, ko bi smio reći šta se dešavalo u svijetu.
Sprijecen ..u pokusaju da prisluskuje Putina i Obamu.! pogledajte: . https://www.youtube.com/watch?v=d6qJpCutWug
Zuti je definitivno zayeban igrac.
mogao ih je vala i nabrojat ... naglas
IDIL drugim zemljama zvan CIA ili Mosad je armija plačenih ubica stvorena da izvršava naredbe velikog Inkvizitora i obavlja zadatke poput kreiranja kaosa i uništavanja neposlušnih režima poput onog u Siriji, Libiji. Slična Naci-Armija je stvorena i u Ukrajini, a sve za "zabavljanje" Rusa. Drugi, ne manje važan zadatak, im je stvaranje negativnog javnog mijenja u zapadnim zemljama prema muslimanima da bi se lakše našlo opravdanje za bombardovanje, mučenje i ubijanje. Ideja je staviti muslimane hors l´humanite et hors l´loi (izvan čovječnosti a samim tim izvan zakona). Prije se država kontrolirala na osnovu straha od božije kazne. Sadašnje sekulizirane države zapada moraju tražiti neprijatelja na zemlji (prije Ruse, sada muslimane) Da bi sistem dalje egzistirao, moraju se se voditi ratovi, kako što su to velike imperije u prošlosti to oduvijek činile. Kako je treći svjetski rat nemoguć, to se izlaz traži u regionalnim ratovima Papa Franziskus
Oba bato. Hajde malo da suzimo krug osumnjičenih iz G20: Turska, Saudi Arabija, Indonezija. Iz preostalh 20 zemalja ne bi trebalo propustiti BiH, Kosovo, MAkedoniju itd.
Colombo se u grobu vrti ko ventilator!! :)))) Kako je vako Telegentan ovaj "skraćeni korner" ??? ;)))))
Da budem malo konkretniji od Putina. IDIL podrzavaju Francuska, Njemacka, Saudijska Arabija, Turska i Engleska. I kroz NATO pakt ostatak EU.
naravno