Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna je obicna ludara za normalnog covijeka.tacka ko kuca
1 maj u svijetu sluzi za obiljezavanje(a ne proslavu) radnika i njihovih prava i ukazivanje na probleme koje radnici imaju. Samo kod nas seljacka propaganda je od ovog dana stvorila narodni teferic.
Bore za svoja prava??? Pa to je samo parada kica, izpolitizovanih skupova...
Svi u svijetu, gledaju naprijed i bore se za svoju buducnost,samo u BiH gledaju u proslost ,prizivaju avete proslosti i mašu starim zastavama!
to je jer ovdje se partizani jos kriju po sumama, komunjare proklete
SRBI DISMRRRRRRRRRRRRRR
Bosna je drzava za covjeka nama ovo netreba :) KEH KEH KEH
sta ces kad vise od pola naseg naroda ni ne zna sta je prvi maj. njima je bitno samo da se dobro najedes, napijes i provedes. eh da je vise ovih prvih majeva.
Samo kod nas narod šuti i trpi !!! Budite se više !!!
"Prvomajski protesti širom svijeta, radnici se bore za svoja prava" Da, jedino u Sarajevu prvi maj Jugoslovencine koriste da se bore za Srboslaviju.
Komentar dana