Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov ljubimac ode u septicku jamu, svi njegovi favoriti ovako zavrse.
osim Trumpa... vidjet cemo sta ce se u Francuskoj odigrati...
@jaorba Zato što Trumpa nije razumio, Trump mu ga sad trpa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cak je i Erdogan 'pogurao' Wildersa i opet nista... Gefelicitieerd Mark Rutte, covjek koji biciklom ide na posao.
da, zanimljivo je da se citav ovaj belaj turska-holandija desio uoci izbora. brko izgleda htio da pogura wildera, da pojaca islamofobiju u holandiji svojim reakcijama
@Trent Reznor danima pokusavam da shvatim koja je svrha ove drame koju rezira Erdogan ali bezuspjesno.
Mozda on i jeste pobijedio (31 mjesto), ali ostaje zabrinjavajuća cinjenica da su nacionalisti osvojili po 19 mjesta, sto znaci da nije mali broj onih koji misle da se sve različito treba ukloniti.
hahaha jel to popušio onaj fašista???
Konglomerat je napravio slagalicu da robovi pomisle da se nesto pitaju kada u kutiju ubace poput debila neki papir na kome je nesto naskrabano.Najbolji rob je onaj koji misli da je slobodan.
Stranka za Životinje :D . Ovo nama treba
Nakon Austrije i oni...svaka cast... i z EU s e n e i z l a z i.....
cak mu ni erdogan nije uspio svojim potezima pomoci
Dobra ova depnjara lijevo,nadosla pravo...🤓
jos uvijek ima nade na covjecanstvo
Ja bi volio da u smrdiji pobijedi šešelj....Kad je bal, nek i hala gori... Trebo je pobijediti i ovaj nacista i nek pobijedi Le Pen....da se ovo sto visi u zraku vec jednom razbije.
@vasastranka Da su i pobjedili ništa ne bi promjenili. Evo friška vijest: Federalni sudija sa Havaja blokirao Trumpovu novu zabranu ulaska u SAD. Dakle, nisu pojedinci ni grupe jače od ljudskih prava, države i naroda.
U Holandiji pobjeda demokratije i poraz Erdogana(fašizma).
@Gazda Kme, kme, turski geni te ubiše.
Ovo se desilo samo zato sto je SVIJEST ( koja dolazi visokim standardom i obrazovanjem) u Holandiji visoka.
jaorba ...Ne seri! Visoki standard??Zivim tu 28g Ima sirotinje i bijede koliko hoces,masovno idu podici besplatnu hranu nesto kao crveni kriz takozvani ''voedselbank'' - kruh ,konzerve(istekao rok trajanja) voce,povrce.Redovi na cekanju, u cijeloj Holandiji najvise familije sa djecom.Mnogi bez posla-pogotovo mladi. 2015 je 158.000 Holandzana je emigriralo u inostranstvo(Njemacka,Norvaska,Australija,Kanada)
Jesu li i oni holandjani u Srebrenici 95 bili isto tako visoko obrazovani i savjesni?
Bravo Holanđani. Ni u Drugom svjetskom ratu nije bilo dovoljno ljudi među Holanđanima da osnuju iole ozbiljniju partiju koja bi mogla vladati Holandijom u savezu sa nacistima ili fašistima, niti sada daju šansu fašizmu. Imaju kolonijalnu prošlost i veliku mrlju zbog Srebrenice, ali to nije većina Holanđana. Neka Holandija bude uzor drugim evropskim zemljama, za Pegidu kao što je za Wildersa, i slične pokrete..
toooooo
izlazna anketa na osnovu 49 biračkih mjesta od 9500!!! čitam baš u guardianu..koje je to novinarstvo...