Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možete kuJac da mi popušite, reče Šeško i ode na kafu...... :(
Sudija: Gospodine Šešelj, molim vas da ustanete. Šešelj: Ja vama da ustanem? Pa vi niste normalni. Vi ste belosvetski ološ, kako ja vama mogu da ustanem? Ja sam vojvoda!
Nek povede i vučijaka sa sobom,on ga istinski uvijek pratio
Srbija nije suverena zemlja , 🤣🤣🤣
Još uvijek šef Vučki.
Seselj je budala ali je toliko isprovaljivao potkupljene sudije i svjedoke da mu nisu mogli nista osim da mu prisiju zlocin na osnovu toga sto je plazio jezik nekim katolicima u Vojvodini.
Novinaru, on nije ratni zločinac! Za ono što je osudjen, to ne predstavlja ratni zločin. Dokle više dez informacija, ili je nešto drugo u pitanju?
Kakve koristi? Da je neki sud uhapsili bi ga i odveli lik se ne krije cirkuz pravi od suda
Sto bi reko konj mogu mi samo popusit kuVac.