Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao i Milosevic sto je preko televizije srbije sirio propagandu kako srbe napadaju i kolju u Bosni i Hrvatskoj. Putin se koristi istim metodama da ruse koji zive u UKRAJINI nagovori da trebaju ratovati protiv svojih komsija ukrajinaca.
...odvojilo se kosovo, odvojio se južni sudan, odvojio se istočni timor...a što nebi mogla i istočna ukrajina? ...samo zato što uošington kaže "nemere" ?
...ostaće "pošteni ukrajinci" ko što su i ovdje ostali "pošteni srbi i hrvati"...a, onako pošteno rečeno, svaka je država nastala na napošten način...silom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Iskreno šta me više boli racku za Ukrajnom ko kontroliše neki tamo grad ...nebitno i Rusi i Ukrajinci su za vrijeme rata dolazili da se bore na strani agresora..... Što se mene tiče mogu da se rokaju do mile volje bujrum!"
generalizacija je mana, sta sad treba da sirijci mrze cijelu BiH zato sto je nekoliko terorista otislo odavde da ratuje protiv njih?
?????????? Kakva Sirija kakva generalizacija???? Baš me briga i za Sirijom I Ukrajnom i Rusijom.....:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ISTA HOVNA...
Sad ce da puscaju rusku "istinu",povazdan i posvunoc!
jebeni rusi teze...cccc
Istorija se ponavlja.Srpski scenario se ponavlja.Kako funkcionise srpskoruskacifutska oprobana metodika.Oni su rak rana svijetskog mira i poretka.
Historija*
PUTIN = MILOSEVIC
Ovako bi i kod nas saka ljudi mogla terorizirati grad, dok se skontaju u cijoj je to nadleznosti ode sve u pm.
jel propala ukrajinska ekonomija hocu da kupim firmu tamo za jeftine pare
sta ce biti sa Sahtarom?
isto ko srbi kad su zauzimali releje od tvsa i onda nam prebacili na rtbg da gledamo slobinu propagandu
zauzeli najvazniju zgradu u donjetsku. sve ostalo je lakse uraditi.
mogle bi se jos mnogi odvojiti u Srbiji samo treba napraviti ovako Referendum kao u Ukrajini.....
Sta sve rade ovi teroristicki okupatori..
"Tokom okupacije" pa nisu Turci...
mislis nisu smrdi ?
@coolde, da Turci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)