Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraljestvo u SA je tagutsko sejtanski oblik vladanja. Doveli Ronalda za milijardu i prekrsili srz setijatskog prava, doveli Mma a ovamo zlocinacki proganjaju one ljude koji se odupiru ovom kraljestvu.
Zato se muslimanima svijet i smija i sprda ih. Kod nas fol sve zabranjeno a sve se moze. Od alkohola, orgija po arabiji, eskort dama, sve najgore se desava u Arabiji...
Isjeckali novinara Washington Posta u ambasadi u Istanbulu na komade i nikom ništa.
Pročitao sam knjigu Ne tuguj, čiji je autor ovaj čovjek. Nevjerovatno je da ta osoba može pozivati na pobunu, nasilje i nered. Kako takva država može očekivati blagostanje i lijepu budućnost kada ugnjetava one koji pozivaju u vjeru, a sa time moral i etiku. Srušiti će se kao kula od karata kad tad.
Aid i Awad nije isto.
Kako god okrenes obojica su u Zatvoru. Zalosno sta Vlast tamo radi autoritetima u Islamu
Za ovo smrtna,... što ti je kolijevka islama i vjere, ova kraljevska je daleko od vjernika, tlačitelji i ubice ko im se suprotstavi,muče Jemen, loša poruka za vjernike, ovo nije razlog za smrtnu, diktatori gori od, Staljina.
Kakav medijski spin, nije zbog koristenja applikacije nego zbog onoga sto je pisao na tim applikacijama.
Ahaa onda je opravdano
Odakle li ste ovaj clanak preuzeli, pa bar potpisite izvor
SA nikad ništa ne piše šta se dešava u BiH.
Samo naprjed kozojebi, ne zaboravite novinare pilama...
E sad ce ova smrtna kazna biti ok, zato sto su u pitanju američki saveznici a recimo ona u Iranu eh ta je problematična.
Amerikanci, ta saudijska zločinačka vlast ,su vaši prijatelji!!! Možete ih zaustaviti da hoćete!
Arapski haridzijski režim uživa veliku podršku i od brojnih bosanskih vehabija
Jesi li siguran da bas podržavaju rezim?
Subhanaallah SA...
gdje su sad svjetski spasitelji da potenciraju na ljudskim pravima
Ubiti jednog ne dužnog čovjeka je kao da je ubijen cijeli svijet...
ali njima je sve oprosteno jel oni su anglosakonski saveznici i njima prodaju naftu.kad iran pogubi britanskog spijuna to je cin varvarizma a u rijadu sto obese tu i tamo ponekog i sto kasape novinare po ambasadama eto malo osuduse,svakog cuda tri dana dosta i nista,nasli su pet nesrecnika koje su osudili na smrt za ubistvo kasogija a svi znaju da je naredba dosla iz vrha kraljevske porodice u rijadu
Divna država. Trebamo se ugledati na nju a ne kopirati diktatorski i ćafirski zapad. Saudijska demokratija, vladavina prava i sloboda za žene kao i za ostale seksualne manjine nam trebaju biti uzor. Živjeli bradati kozojebi!!!
Mogli bi se ugledati na njih kad bi imali nafte , ovako?
Kraljeve treba sasjeći
i kad ce sprovedti tu kaznu strogo po serijatu prije ili poslije heloweena