Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne boji se erdo nikog dok mu je bake za leđma..
@minione2 dokmuviriizpakaša, payel
@minione2 najjači komentar :D Jbg bake
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zvuči kao nešto iz Cazinskog Novogodišnjeg Programa. Đe si Silvestre, kućo stara.
Ovaj Trump je provala veca od Kolinde. Turska ima dobar razlog ratovanja sa Kurdima a Kurdi se vec dosta povlače iako ne treba podržavati ratni sukob ali ako niko nece realno gledati stvari i realno postupati za 4 miliona izbjeglica u jednoj državi onda nema druge opcije. Nije im ni cilj uzeti citavu Kurdsku teritoriju iako to oni vrlo lako mogu jer su osma vojna sila u svijetu.
Nevjerovatno koliko nepismenih i neukih komentara. Pa i slijepi i gluhi su znali da ovakvi potezi Tursku mogu odvesti samo u propast.
Kakav stil 😂
Ko vjeruje da se ovakve stvari izjavljuju u pismima, a ne u 4 oka taj je gledao previše američkih filmova. Ovo sam mogao ja sastaviti u paintu za 10 minuta.
Tramp govno najvece
Ratovi su tako bespotrebni.. ali neeeee, mora covjek sam sebe unistiti. Covjek je u isto vrijeme najinteligentnije i najgluplje bice na planeti.
Kako se razbacuju zivotima i sudbinama ljudi kao da su bogovi o oni niza bica koja im sluze. Vlast zaista lose utjece na covjeka psiholoski i moralno. Zbog toga uvesti ogranicenja mandata na 4g a bavljenja politikom na 20g.
Dato namjerno u javnost. Procurilo vise ne postoji,sad teku rijeke informacija i nista se vise ne moze sakriti..svi vi za iste ljude radite..
Jedina budala ispada Trump sa svojim stavovima i prijetnjama, a na kraju ispada budala sa praznim pricama i obecanjima. Kinezi ga spustise na zemlju, na samu pomen Rusije se pokunji
Sta li je tek pisao Vucicu i Taciju...
Oni koji kao Bakir misle da je Turska velesila, a Erdogan veledržavnik, jako će se razočarati. BiH u životu održavaju Amerika i evropske države, bez obzira na sve greške. A vi koji pljujete na Ameriku, izvolite ljubiti Tursku zastavu! Ali, trebali bi znati da postoje američke službe koje prate raspoloženje javnosti u jednom narodu.
@heraklitxy Dobar dobar. Lijepo nas održavaju u životu, Tjeraju nas da novim kreditima isplaćujemo stare kredite i tako da nam samo raste vanjski dug. Amerika koja nas održava u životu ovisi o cijeni nafte i mi želimo da ovisimo o državi koja nema stabilnu ekonomiju. A za Turke, to su okupatori isto kao i Rimljani i Austrougari što su bili.
Treba budali to dokazati.
Ko o čemu? Kurva o poštenju...
Jao trumpa sto ga naruzi hahhahaha