Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TESKO EVROPI SA OVAKVIM KRIMINALCIMA ,OVAJ COVEK JE NAJVECI KRIMINALAC SVERCER I UBICA KOJI NIJE ZA NISTA DRUGO VEC ZA ZATVOR I TO DOZIVOTNI ZAJEDNO SA DJUKANOVICEM .
Ma jebes RS, Bosnjaci i Hrvati trebaju preglasati cetnike i priznati Kosovo u zamjenu za pa ugovora BiH kompanijama. Naravno i vize uvesti u paketu, ne samo za Kosovo, nego i za tzv. \"maticu\" Srbiju.
Ne treba nama akcelerator u Zenevi da ubrza smak svijeta, kad jedan kriminalac, dile rdroge, bijelog roblja trgovac ljudskim organima, obican mafijas moze d abude premijer i da komentarise neke poteze.... Hashish Tachi ccc A i Crna Gora i Makedonija su samo pokazale koliko su neZavisne... od SAD BiH nezavisnom cini jos samo RS, da nije nje i BiH bi priznala suverenitet Amerika nad Bosnom i poslusala je i priznala Kosovo...