Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Novalić, imaš li obraza, stida, srama, morala, ako ne ti barem tvoja porodica pa de zbog njih ! ! ! Svoju sposobnost pokaži kao privatnik i uspjehe nizaj mimo državnih jasala, .. ! ! ! Stid i sram neka je i tebe i rukovodstva, svih ministara i ološa koji vodi ovu zemlju ! ! !
Za ovo su krive BiH kosarkasice !
Fadil i SDA bagra ne znaju sta znaci ostavka
covjek je uradio ono sto mi u Bosni nikad necemo dozivti
Moze li se od ovog novinara saznati koji je to "Nastavak Krize"
Previše je dobro u Swe. treba to malo zaljuljati
To bi jeste problem što nije dobro a ovi su htjeli još losije
Kod nas je najreža odluka kad treba vratiti mandat stranci
Gledaš li Novaliću Fadile?!🤔
Nemiri u Svedskoj, zdravo!
Jbteee zbog kosarkasica padaju vlade :D
Ma ljigo blefira i kupuje vrijeme jer su redovni izbori septembar 2022. Veoma nesposoban politicar koji je na putu da razjebe Svedsku.
Vidjeti ces sta znaci razjebavanje drzave kad desnicari preuzmu vlast i privatizuju sve od skola do bolnica i povecaju godine za penziju na 70..
Ovo ce dodatno ucvrstiti Fadilovu poziciju jer do septembra industrijski i socioloski preticemo i Svedsku.
Dzaba je, u svim drzavama su fotelje najvaznije u zivotu, zato mu je tesko ali opet svaka cast pa se udostojao to napraviti. Fadile, sta ti trebas kao premijer uciniti pa da nas pocastis svojom ostavkom. Kakav ti prekrsaj smatras bitnim za takav cin?
Kod nas stalno taj problem pa ne kukamo niti nam političari podnose ostavke.
Nemiri u Švedskoj, zdravoo, zzdravo
Nisu nemiri nego parlametarna demokratija u radu..... Ali sta zna Balkanac o tome