Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pored toliko ukrainskih patriota eto dolaze seseljevci,pardon rusi da branu ukrainsku/rusku nejac od podivljalih hordih krvolocnih vatikanskih koljaca i muslimansko fundamentalistickih Tatara hahshaha sala mala ali ovo je tipican primjer BiH 92 cim pocese dobrovoljci da se brinu za narod onda znamo kako ce taj narod da zavrsi na kraju
Srbi huminantarci se bore da spase braču susjede koji su ustvari ubojice i agresori. Žalosno ali istinito. Putina treba zatvorit i suditi jer izazvao je puno ubojstva.
Srbi lizu dupe Rusima ne bi li im Rusi pomogli da otkinu pola Bosne. Tradicionalno.
magarac i američka marioneta
Teroriste? TI si 'predsjedniče' najveći terorista, sa pletenicom i pichkom.
Da, teroristi koji dolaze izmedju ostalog i iz Srbije.
Cedo sta bi? Nisi znao da imaju naoruzanje jel, ili si stigao da ucis pobjunecima da voze traktore? http://www.vecernji.hr/svijet/ceceni-i-srbi-medu-poginulim-vojnicima-u-ukrajini-941523
Ništa od gasa slijedeće zime
Lozit cemo drva :)))
Isti scenarijo kao u BIH 92 teroristicke grupe arakanovci,seseljevci,zute ose,bijeli orlovi,osvetnici,skorpijoni itd a to nevidi teroristicka smrdija i na sva usta zvaljava preko medija obavjestava kako ona nema nista sa ratom u BIH..