Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Stoljećima nakon što je učestvovala u krstaškim ratovima i borbama protiv Osmanskog carstva, Venecija je izgubila rat nakon planova da taj grad dobije muzej islamske umjetnosti na obali Velikog kanala." Je li nekome ovdje nešto jasno?
Sve je jasno,jedino na demokratski nacin dati pravo svima,islam sada naglo prevladava u svijetu ,tako da ce biti najmocnija vjera sa stanovnistvom,i zemlje se polako privijkavaju na to.
meni je jasno da je novinar malo popio
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovo sam ja sredio samo da se zna.
mogu demokratije svijeta izgradit hiljade djamija da uzmu lovu arapima...al isto tahko kad im pukne film srusit ce ih sve do jedne za jednu noc...mi smo u zabludi...sad uzmimaju lovu arapima a kad ovi presuse nece bit mi djamija !
Mletci su uvijek bili veliki trgovci,političari i diplomate...Dok su drugi ratovali sa Osmanskom carevinom,oni su uredno dobivali začine i kojekakve tkanine i štošta iz toga dijela svijeta...I na kraju jih je ugasio sporazum Austrijskog i Francuskog carstva...
Samo me interesuje da li ono malo pismenih razumije sta je predsjednik rekao? ili skacete direktno u kanal?:)
Koja sramota kako za Veneciju tako za Italiju....
Mekka i Medina najavile protuuslugu otvaranjem muzeja kršćanske umjetnosti u Saudijskoj Harabiji HAHAHAHAHAAH
U Saudijskoj Arabiji to vec odavno ima :-).
kako da ne. sijeku ruku ako kazes da si krscanin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba im lova, a Katar ima. Zabarski hohstapleri.
za pronicljivu osobu koja cita i izmedju redova neobicno neoprezan zakljucak!?
Tako se to radi na demokratski nacin dati pravo svima ne omalovazavati nikoga,bez razlike koji put on izabrao.
bio u veneciji na eskurziji davne 1999,i bog zna kada vise :)