Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
diktator je svako ko neodgovara americi i briselu, a to sto je saudijska arabija zemlja sa najvise smrtnih presuda po glavi stanovnika na svijetu nikom nista pola afrike zivi pod diktaturom pa ste smakli jedinog covjeka koji je drzao svoju zemlju citavu i prosperitetnu, naravno "diktatora" gadafija licemjerni ste toliko da me oci bole kad citam vijesti koje klix kopira i svi mediji u okruzenju, jos je gore sto ima majmuna ovdje koji vjeruju da je zapad spas za nas...
Napravio sebi, posvetio narodu... kao da je u sda učio politiku.
narod nigdje ne putuje a bolnice zatvorene čista laž
Nigdje kraja glupostima ovih Diktatora. Sta ti je covjek... das mu malo vise moc i umisli sebi da je Bog, a i oni od mesa i kosti kao svi ostali.
Sloboda medija je nesto najgore sto se desilo covjecanstvu !!!
...ovo Rohan i Rohanski jahaci :)
Oh, love of mine With a song and a whine You're harsh and divine Like truths and a lie But the tale ends not here I have nothing to fear For my love is yell of giving and hold on And the bright emptiness In a room full of it Is a cruel mistress Whoa oh! I feel the sunrise That nest all hollowness For I have nowhere to go and I'm cold. And I feel so lonely yeah... There's a better place than this Emptiness And I'm so lonely yeah... There's a better place than this Emptiness, yeah! Tune mere jaana Kabhi nahi jaana Ishq mera, dard mera, haaye! Tune mere jaana Kabhi nahi jaana Ishq mera, dard mera Aashiq tera Bhid me khoya rehta hai, Jaane jahaan Poocho to itna kehta hai That I feel so lonely yeah... There's a better place than this Emptiness And I'm so lonely yeah There's a better place than this Emptiness, yeah!
Veli Konj vas gleda :D
šteta što se ovdje ne može izbrisati komentar, ono kad progutaš slova i izofiraš se bezze :D
Nama će napravit dvije prekrižene zlatne kašike.
..tunguzija;)
Pa kad se narod nije sjetio,nezahvalna stoka.
Tako ce i mali 'zuti" Bakir u rajvosa da napravi spomenik sam sebi :))))))))))
... zar par godina kad se prstici "demokratije" umijesaju u unutrasnja pitanja ove zemlje,onda ce narod fino zabaciti laso oko vrata doticnog jahaca...
pametni moj secerko
O werteru mladi Jesil jos bolan i tuzan Dok ti ogledalce srce sladi
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ka pocnu i ovi nasi na poljinama da prave sami sebi statue...
Nas diktator ima iskustva sa zlatom, uskoro ce osvanut kod Skupstine zlatna statua
Ma kakav havaz bolan, otkud ti samo ideja da te kvazinovine citam :)
on je sam sebi kralj sta drugo reci