Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka migranata i izbjeglica možda nauče ovaj naš mutavi narod osnovi kulture i ponašanju
@AkumAone zar u ratu silovanje i ubijanje nisu bili na dnevnom redu ? jesu !! ko je to na kraju dozvolio ? pa sami Bog !! tako AkumAone vidiš da i silovanje i ubijanje našem mutavom narodu treba svako malo , blagovremeno ..
@AkumAone A ti vjwrujes sve sto novinari lazu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek idu u emirate katar arabiju, puno im je bliže a plus što su muslimani i što su bogati
Lajete čkepi male, a kad je rat po Bosni divljo, ništa niste bolji bili od ovih migranata, što po Njemačkoj, Austriji i Americi. Znam bezbroj njih što je u jeku rata za Njemačku pobjeglo al je tim gostoprimcima “šanom i valom” zahvaljeno. Al vidim to se ne pominje, najvaznije je kad sirijac prdne da bi se o “napadu gasom sa islamističkom pozadinom”, mljelo, baljezgalo... Bosna je najveće uporište šlihtara, ulizica i dupelisca.. bruka opća!
Ej Čolakova, pardon “Mea Welker”, evo ti teme o “islamizaciji” da melješ kad ti uplate 100 dolara na islamofobičnom portalu Pamele Geller, hebo ti pas majku pro-judeoterorističku. Pošto se za 100 dolara prodaješ fukso, evo dajem ti 500 Eura da dudlaš meni i mojoj ekipi. Nije to neki problem za prodane duše poput tebe, bez obraza i karaktera.
Ima li kakvih cura migranata od 18 do 25 koje bi se zeljele udat, ove moje Bosanke kad spomenem udaju pobjegnu od mene ko vampir od bjelog luka :P
sve ih u džamije i tamo svakom dati po ak 47 i rasporediti u dzihad brigade
zalosno je da se ovi jadnici smjestaju u neke nedovrsene kuc. Ima nekih sala, domova, dvorana sto zjape prazene a ne postupa se sa ovim ljudima normalnije. Mnogi su bili u njhovi situacijama i treba se izicu u susret. Vremena se mjenjaju i neka razlicitih nacionalnosti u ovoj zemlji.
ja vjerujem da je BiH spremna za ove nove "izazove" ahahahaha malo morgen
Projekat velikih sila je naseliti Srbiju BiH i ostale republike Makedoniju Crnu Goru Muslimanima iz Arapskih zemalja zato su dobili velike pare vidjećete za10 godina.Srbi učite arapski ako hoćete da radite u školama.
@biglogika Polako ali sigurno muslimani preuzimaju Balkan
Uhhh bit ce tu gadnih problema...
Bujrum !!!!!
Na ovo nemaju obzira samo oni sto su rodeni 90+ i neke bezobzirne osobe, a svako ko je prezivio rat zna kako je.
Dize se velika prasina oko migranata. Ljudi su zaglavili na putu prema EU jer su granice zatvorene pa nista cudno da zalutaju preko BIH. U Maledoniji i Srbiji ih ima na desetine hiljada. 2015 je proslo na zapadu 1.5 milion
Bujrum