Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odličan primjer da brojnost ne znači ništa....a bošnje k'o palestinci, samo palamude o brojnosti a nigdje ih na mapi....
lajk svi koji misle da je ovaj momak u pravu.
@2002 Zato je nasih par stotina natjeralo vasih 20 000 na bijeg prema BL
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Sumrak covjecanstva. Po Sarajevu,,arapi,,spavaju u najskupljim hotelima. Nijedan nije odnio i kupio onim,,nesretnicima,,kod vijecnice ni strucu hljeba. Nosi im nasa sirotinja. Ona saka ,,zidova,,ih pobi a arapa ima trista miliona. Pizde.. zali boze djecu palestine.
šta će dijeca na protestima ?!
ovaj tramp fakat nije normalan.....
BiH mora bezuvjetno podrzati svog saveznika SAD, bez koga je opstanak BiH prakticki nemoguc. Takodjer treba podrzati i saveznike SAD, poput Izraela. Ukoliko bi se SAD kojim slucajem okrenule protiv BiH, to bi znacilo najmanje stvaranje 3. entiteta, ako ne i potpunu disoluciju drzave. Treba biti mudar a ne qurciti se protiv zemlje koja je zasluzna za postojanje BiH.
Izrael upravlja amerikom tako da dzaba ginu, instruisite se i postvljajte svoje ljude u svjeski vrh, to je laksi rat.
obični narod se priklonio manjini i pušta ih da vladaju sa njim.. sramotno za ljudski rod, a vjekovima je tako, otkako je prvih plemena i zajednica
Naivno je misliti da 5 miliona Židova drži u šaci Arape jer su superiorniji ili slično. Bez pomoći saveznika ne bi ni postali, ne bi se održavali do sada, a ne bi ni sada izdržali dugo, sem ako ne bi uništili i sebe i sve okolo sa nuklearkama. Ali to neće učiniti. Znači prvo okrutni robovlasnici i kolonijalisti i genocidaši tj. Amerikanci, Europljani i ostali, pa onda nejedinstvo arapskog svijeta predvodjenog diktatorima
Lahko je sa glupim arapima. Samo je pitanje ko je slijedeci!?
Ovako je svugdje gdje Ameri djele demokratiju!
ćifutskoj stoci trebaju da se vrate i faraon i Adolf istovremeno ,niko bolje nije s njima znao.
Raja sa Grbavice je uz Izrael. Mi smo protiv Islamskog Terorizma
Jedan Cecen ubije jednu osobu, rani cetiri, i on je terorista. Israelski teroristi svakodnevno ubijaju na desetine Palestinaca i njima je to opravdano. Jbem ti nepravdu. I zbog toga im zelim sve najgore. Da osjete svu bol palestinskog naroda.
Salahudin Ejubi r.a.
Samo oštro sa islamskim teroristima. Bravo Izrael
-- 52 civila mrtva 2,500 ranjeno. Ovo će definitivno morati imati istragu na Haškom tribunalu, u stvari mehanizmu kako se sad zove.
SMRT Izraelu,smrt,smrt,smrt...!!!
Sve međunarodne norme, sve zakonske i moralne principe kontinuirano i bezobzirno Izrael gazi prolijevajući krv djece, žena i staraca s ciljem da otme i uništi njihove domove, njihovu imovinu i zemlju i da to bezobzirno prisvoji. Ovo je suština onoga što se tamo događa već decenijama i svako "zavijanje u celofan" tamošnjih događaja je vid saučestvovanja u svemu tome. Ponašanje Izraela u potpunosti obesmišljava postojanje UN i svega onoga zbog čega UN postoje.